top of page

Neem contact op

Ben je uitgever, wil je partner worden of wil je jouw bedrijf promoten bij ons?

Stuur dan een mail naar: 

info@xbox-gaming.nl

Let op:
Mails vanuit ons kunne
n bij overige of spam terecht komen.
Houd hier dus rekening mee. 

Steun Xbox Gaming!
 

In 2013 ontstond de Xbox Gaming community op Facebook. Destijds heel klein, het waren slechts een handjevol vrienden met een gezamenlijke hobby. In de tussentijd is de community ontzettend hard gegroeid en kunnen we stellen dat we met zijn allen de leukste en gezelligste Xbox community van Nederland en België hebben gecreëerd! 

Dat alles gaat natuurlijk niet zonder steun van de community zelf. Het onderhouden van een website om jullie op de hoogte te houden van de leukste nieuwtjes, jullie de eerlijkste en boeiendste reviews aan te bieden en de vetste winacties online te gooien, kost nou eenmaal geld. Jullie steun kunnen we daarom keihard gebruiken.

Volg jij onze nieuwtjes en reviews op de voet? Vind je het spannend om mee te doen aan leuke winacties? Kom je graag in contact met leden, die dezelfde hobby hebben? Steun ons dan! Via onderstaande button kun je een donatie doen aan Xbox Gaming. Of je nou €1, €10 of €100 wilt doneren, alles wordt gewaardeerd! Uiteraard worden alle donaties gebruikt om de community voor jullie zo leuk en gezellig mogelijk te houden. 


 

Sowieso zijn we al onze leden ontzettend dankbaar. Zonder jullie was Xbox Gaming nooit geworden wat het nu is: de leukste en gezelligste Xbox community van Nederland en België! 

PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page