top of page
  • Foto van schrijverLeon

A Juggler's Tale komt naar Xbox

Indiestudio Kaleidoscube en uitgever Mixtvision hebben vandaag een nieuwe trailer gepubliceerd, waarin de releasedatum wordt aangekondigd voor hun aankomende avonturengame 'A Juggler's Tale'. De op strings gebaseerde puzzelplatformgame wordt op 29 september gelanceerd op Xbox.


A Juggler's Tale is een 2.5D side-scrolling-avontuur gepresenteerd in de vorm van een poppenspel en genomineerd voor Best Student Game op de IGF van vorig jaar. Spelers moeten navigeren door het unieke op touwtjes gebaseerde besturingsschema om puzzels op te lossen, aan gevaar te ontsnappen en de marionet Abby te helpen ware vrijheid te bereiken.

'Dit is vanaf het begin een ambitieus project geweest - ook omdat we de game tijdens onze studie hebben ontwikkeld', zegt Dominik Schön, Game Designer van A Juggler's Tale en mede-oprichter van kaleidoscube. 'Maar dankzij het harde werk van iedereen in het kleine team, hebben we goede hoop dat we die ambities hebben kunnen realiseren en dat spelers het spel zullen ervaren zoals we het ons eerst hadden voorgesteld. Het is een heel fijn gevoel.


"We zijn blij dat Kaleidoscube ons heeft vertrouwd om hen te helpen bij het ontwikkelen en op de markt brengen van dit indie-juweeltje. Het is verbazingwekkend om te zien hoe de passie en geest van het team echt tot uiting komt in elk detail van het spel. We kunnen niet wachten om spelers te hebben die op zoek zijn naar een heel speciale filmische platformgame, speel dit prachtige poppenspel-avontuur." zei Benjamin Feld, directeur Games Publishing bij Mixtvision.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page