• Leon

Al het Bethesda nieuws van de Xbox Showcase

Starfield

Bethesda Game Studios laat eerste in-game blik zien op Starfield


Starfield, aangekondigd tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase, verschijnt op 11 november 2022 op Xbox Series X|S en PC en is vanaf dag één beschikbaar via Xbox Game Pass.

Starfield is het eerste nieuwe universum in 25 jaar van Bethesda Game Studios, de bekroonde makers van The Elder Scrolls V: Skyrim en Fallout 4. In deze nieuwe generatie role-playing game, die zich afspeelt tussen de sterren, creëer je elk personage dat je wilt en verken je alles met ongeëvenaarde vrijheid.


Begin aan een epische reis om het grootste mysterie van de mensheid te beantwoorden. Fans kunnen nu Constellation joinen en als een van de eerste nieuws en updates ontvangen van Starfield, inclusief interviews met de ontwikkelaars en een kijkje achter de schermen.


Redfall

Vecht terug tegen de vampirische dreiging, in de zomer van 2022; Neem het op tegen vampieren in coöp en ontdek de mysteries van Redfall


Redfall is een open wereld coöp FPS van Arkane Austin, het bekroonde team achter Prey en Dishonored. Arkane gaat door met het maken van zorgvuldig ontworpen werelden en met hun liefde voor creatieve game mechanics. Redfall brengt de kenmerkende gameplay van de studio naar de a coöp-actie- en FPS-genres.


Het schilderachtige eilandstadje Redfall, Massachusetts wordt belegerd door een legioen vampiers die de zon hebben geblokkeerd en het eiland van de buitenwereld hebben afgesloten. Terwijl spelers gevangen zitten met een handvol overlevenden tegen een horde wezens die de stad dreigen leeg te bloeden, moeten ze kiezen uit een gevarieerde selectie van helden en zich groeperen met anderen om het perfecte team van vampierdoders te creëren.


Redfall combineert single- en multiplayer-opties naadloos, waardoor de speler alleen de duisternis in kan of een squadron vormt met maximaal drie vrienden voor vier speler coöp. Teamgenoten kunnen verschillende helden uitproberen en hun krachten combineren om het vampierlegioen en hun krankzinnige volgelingen te overwinnen.


Fallout 76

Gratis Steel Reign Update beschikbaar vanaf 7 juli; Expedities: The Pitt in 2022


Steel Reign zorgt voor de conclusie van de Brotherhood of Steel-verhaallijn die eind vorig jaar begon. Je komt terug bij Fort Atlas en merkt dat de spanningen tussen Paladin Rahmani en Knight Shin een kookpunt hebben bereikt. Hoe ga je de Brotherhood leiden als er zwermen Super Mutants verschijnen en er mensen als vermist zijn opgegeven? Kies je de kant van gerechtigheid of blijf je toegewijd aan je plicht? Gratis voor Fallout 76-spelers. Beschikbaar vanaf 7 juli.


De Steel Reign update bevat:

- Nieuwe Verhaallijn – Kies welke richting de Brotherhood of Steel op gaat en los de mysteries op achter het verschijnen van de Super Mutants. - Nieuwe Locaties en Uitrustingen – Ontgrendel unieke uitrusting uit het arsenaal van de Brotherhood en verken nieuwe locaties terwijl je ontdekt wat er in Appalachia is gebeurd. - Season 5 Scoreboard – K.D. Inkwell is terug in Escape from the 42nd Century! Klim omhoog om nieuwe beloningen te ontgrendelen, waaronder C.A.M.P. items, cosmetica en meer. Vanaf 7 juli. - Legendary Upgrades – Zet die Legendary Modules aan het werk en maak je eigen Legendary items met 1, 2 en 3 sterren, gewoon vanuit het comfort van je eigen C.A.M.P.

Expedities: The Pitt Expedities: The Pitt is een gratis update van Fallout 76 die je in 2022 buiten Appalachia brengt. Expedities zijn herhaalbare en random off-site missies naar verschillende spannende locaties in het Fallout-universum.


The Elder Scrolls Online

Console Enhanced-editie verkrijgbaar vanaf 15 juni & het Blackwood hoofdstuk is nu verkrijgbaar


Als deel van het epische Gates of Oblivion 2021-avontuur voor The Elder Scrolls Online wordt Blackwood toegevoegd aan de bekroonde Zenimax Online Studio’s online RPG. Lang voor de Oblivion crisis hebben de Longhouse keizers een pact gemaakt met de duivel – de Daedric Prins Mehrunes Dagon. Dit pact ontvouwt zich in een saga van moorddadig bedrog en sinistere onthullingen, die leidt naar het nachtmerrierijk dat bekend staat als de Deadlands, waar spelers gaan vechten om de prins te stoppen. The Elder Scrolls Online: Blackwood is nu verkrijgbaar via Xbox Game Pass, Xbox Series X|S en Xbox One.


The Elder Scrolls Online: Console Enhanced maakt gebruik van de kracht van de Xbox Series X|S om de prestatie en visuals van Elder Scrolls Online dramatisch te verbeteren. Verbeteringen zoals prestaties en Fidelity-modi, verbeterde draw distance, snellere laadtijden en nog veel meer helpen de wereld van Tamriel tot leven te komen als nooit tevoren. Dit zijn slechts enkelen van de vele functies waar spelers naar uit kunnen kijken wanneer de volgende generatie van The Elder Scrolls Online op 15 juni uitkomt.


DOOM Eternal

Gratis Next-Gen Update beschikbaar vanaf 29 juni


DOOM Eternal’s next-gen update voor Xbox Series X|S en PlayStation 5 is beschikbaar vanaf 29 juni. Deze gratis update optimaliseert DOOM Eternal voor next-gen consoles en biedt verbeterde visuals, verhoogde prestaties en ondersteunt ray-tracing, 4K resolutie met 60 frames per second, of een mogelijke 120 FPS modus.

Next-Gen Update Features Breakdown

Xbox Series X

Performance Mode: 1800p – 120 FPS

Balanced Mode: 2160p – 60 FPS

Ray Tracing Mode: 1800p – 60 FPS

Xbox Series S

Performance Mode: 1080p – 120 FPS

Balanced Mode: 1440p – 60 FPS

Ray Tracing Mode: Niet Beschikbaar

Recente blogposts

Alles weergeven