• Jolina

Alan Wake Remaster gelekt in Taiwanese Store [update]

Bijgewerkt op: 7 sep. 2021

Nadat Microsoft de Xbox 360 game Alan Wake had losgelaten voor een eventueel vervolg, zijn de geruchten dat Remedy de game nieuw leven in wil blazen niet weg te denken. Hoewel er nog geen officiële aankondiging heeft plaatsgevonden, is er nu informatie gelekt die wel degelijk bevestigd dat er een remaster van Alan Wake zit aan te komen. En op korte termijn zelfs!

Zoals te zien in het Twitter profiel van Wario64, is er een Alan Wake Remaster gespot in de Store voor PlayStation op Rakuten Taiwan. Na enig zoekwerk bleek deze remaster ook in de Xbox store benoemd te worden. Bronnen schijnen bevestigd te hebben dat er inderdaad sprake is van een snelle release van Alan Wake remaster. Ondanks dit hoopvolle nieuws, is het uiteraard afwachten op de officiële aankondiging van Remedy zelf.


Update 7 september:

Remedy heeft vandaag bevestigd dat er inderdaad een remaster van Alan Wake aan zit te komen.

Creative Directore Sam Lake: "Alan Wake Remastered is de originele ervaring waar je al die jaren geleden verliefd op werd. Dat wilden we niet veranderen. Maar de visuals rondom, inclusief het personagemodel van Alan Wake zelf en de cinematics, zijn bijgewerkt en verbeterd met een aantal upgrades van de volgende generatie."

Recente blogposts

Alles weergeven