top of page
  • Foto van schrijverLeon

Ancestors: The Humankind Odyssey een miljoen keer verkocht

Panache Digital Games en Private Division maken vol trots bekend dat Ancestors: The Humankind Odyssey nu meer dan 1 miljoen keer is verkocht. De third-person open wereld survivalgame, die in augustus 2019 uitkwam, is verkrijgbaar op Xbox One.


Panache Digital Games heeft zeer veel waardering voor de liefde en steun van de Ancestors-community. Daarom hebben ze een video gemaakt waarin het plezier, de spanning en de verwondering te zien zijn die spelers van over de hele wereld hebben ervaren tijdens hun verkenning van het Neogene Afrika.

“We wilden iets speciaals creëren met Ancestors: The Humankind Odyssey en het betekent enorm veel voor ons dat ruim één miljoen spelers zich bij ons hebben aangesloten om hun eigen ervaring te creëren," aldus Patrice Désilets, medeoprichter en creative director bij Panache Digital Games. "Dit is een gigantische prestatie voor ons kleine team. We willen iedereen bedanken die de game heeft gespeeld en in het bijzonder degenen die hun eigen ongelofelijke belevenissen in de game met ons hebben gedeeld.”


Ancestors: The Humankind Odyssey is een unieke third-person open wereld survivalgame van de onafhankelijke studio Panache Digital Games. Spelers beginnen aan de meest wonderbaarlijke reis die de mensheid ooit heeft gekend: de menselijke evolutie. Ze maken de beginfase van het leven miljoenen jaren geleden mee, terwijl ze tegen een hardvochtige en wrede wereld vechten om hun nageslacht veilig te stellen.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page