top of page
  • Foto van schrijverLeon

April-update voor Civilization VI

De april-update is vanaf nu gratis beschikbaar voor iedereen die in het bezit is van Civilization VI. Deze laatste update biedt enkele wijzigingen in de balans van bestaande beschavingen om ze in lijn te brengen met de nieuwste leiders; drie gloednieuwe units die beschikbaar zijn voor alle beschavingen; twee nieuwe True Start maps; en een Naval AI-balans die de inzet voor reizen op volle zee verhoogt. Voor de patch notes kun je hier terecht.


Met meerdere nieuwe leiders en beschavingen die de afgelopen maanden zijn geïntroduceerd, heeft het team van Firaxis Games een aantal bestaande beschavingen opnieuw bekeken om de balans te waarborgen. Deze omvatten Spanje, Khmer, China, Mapuche, Canada, Georgië en meer; volledige details zullen beschikbaar zijn in de komende patch notes.

De update van april voegt drie gloednieuwe units toe voor alle beschavingen: Line Infantry, Man-At-Arms en de veelgevraagde Trebuchet. Omdat iedere unit het tempo van de units op sommige gebieden verandert, heeft het team de kracht van de units over de hele lijn opnieuw onderzocht en verschillende wijzigingen aangebracht. Deze nieuwe units zullen dus aanvoelen als gewichtige upgrades en ze zullen de eerdere gevechtsverschillen gladstrijken. Voor fans van True Start maps voegt de update van april True Start Mediterranean en True Start Huge Map toe. De Naval AI heeft ook verbeteringen ondergaan, waarbij de computer beter gebruik maakt van marine-units die leiden tot interessantere keuzes rond marineproductie en oorlogsvoering.


De game-update van april is de laatste van vele gratis updates die deel uitmaakten van de algemene content roadmap voor Civilization VI - New Frontier Pass en is beschikbaar voor iedereen die het spel bezit.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page