top of page
  • Jolina

Back 4 Blood post-launch content roadmap onthuld

Xbox Game Pass abonnees hebben er sinds kort behoorlijk ranzige content bij gekregen met de co-op zombie shooter Back 4 Blood. De game mag dan wellicht nog niet perfect zijn, het is een heerlijke bezigheid, zeker samen met een paar vrienden. Nieuwe updates en de Annual Pass moeten de game nog toffer en completer maken.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, er is goed geluisterd naar de fans. Een van de meest gehoorde kritiek bij release was namelijk dat er geen mogelijkheid in de game zit om solo campaign progressie te behalen. Natuurlijk is deze game het allerleukste met vrienden online, maar de afwezigheid van deze feature viel bij velen in het verkeerde keelgat.


Na een update in november, die de meeste bugs moet oplossen en de kwaliteit in het algemeen moet verbeteren, wordt in december een solo offline mode toegevoegd, waarbij je progressie kunt maken in de campaign. Ook kunnen we in december nieuwe kaarten, nieuwe kaarttypes en andere nieuwe features verwachten. Komend jaar gaat de ontwikkeling van de game verder en wordt er onder andere een nieuwe co-op gamemode, een nieuwe moeilijkheidsgraad en veel meer toegevoegd.

De eerste expansion uit de Annual Pass, genaamd Tunnels of Terrir, is ook in 2022 te verwachten. Hierin zitten onderandere nieuwe ridden, cleaners, wapens, kaarten en exclusieve skins. De Annual Pass is onderdeel van de Deluxe en Ultimate Edition van de game, maar ook los verkrijgbaar in de Store.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page