top of page
  • Foto van schrijverLeon

Balan Wonderworld demo is nu verkrijgbaar

Square Enix heeft vandaag een gratis demo uitgebracht van BALAN WONDERWORLD. De demo geeft een voorproefje op alle mogelijkheden en magie die spelers kunnen verwachten wanneer de game op 26 maart verschijnt.


Door de demo te spelen kunnen spelers platformspecifieke bonuskostuums ontgrendelen die ze kunnen gebruiken als ze later de volledige game aanschaffen.

Daarnaast onthulde Square Enix de gloednieuwe True Happiness is an Adventure-trailer die een indruk geeft van de 80 in-game-kostuums en fantastische avonturen die spelers in de game kunnen verwachten.


De demo biedt toegang tot drie van de twaalf magische werelden in BALAN WONDERWORLD, en heeft ook een lokale coöpstand voor twee spelers, zodat vrienden en familie met een druk op de knop van een tweede controller kunnen meedoen. Samenwerkend als Leo en Emma kunnen spelers Negati bestrijden, Balan’s Bout-mini-games spelen en Balan Statues verzamelen, waarbij ze de vaardigheden van verschillende kostuums kunnen combineren om elke wonderlijke wereld te verkennen en toegang te krijgen tot nieuwe wegen die een enkele speler niet kan bereiken.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page