top of page
  • Foto van schrijverLotte

Ballotron - Review

Hallo lieve kijkbuiskindertjes,


De games van Xitilon samenvattend: 9 van de 10x easy achievements en achteraf jezelf afvragen wat je ook al weer hebt gespeeld. Dus bij deze... Ik denk dat Ballotron mijn snelste 1000G's ever waren. Ik heb er maar liefst 4 minuten en 45 seconde over gedaan. Het zetten van een latte macchiato, of zoals mijn vrienden het noemen: Lotte macchiato, duurt langer. Gelukkig moet ik mijn net vers gezette Lotte macchiato nog opdrinken en dat geeft mij ruim voldoende tijd om deze review te schrijven.


*neemt een paar slokken van haar koffie

Vroeger speelde ik wel eens van die games waarbij je een balletje af moest schieten om vervolgens zoveel mogelijk blokjes kapot te maken. Toen ik het promofilmpje zag van Ballotron, dacht ik: He, dat vind ik leuk!


Achteraf bleek de vork toch net iets anders in de steel te zitten, maar het leek er wel op. Anyway, in Ballotron moet je de een grotere blauwe bal raken met een kleinere blauwe bal. Wanneer de grote blauwe bal de groene heeft geraakt, heb je het level uitgespeeld. Op naar het volgende level. Zodra je dit 10x hebt gedaan, dan heb je alle 1000G's verdiend.


*neemt nog een paar slokken koffie

Conclusie

Het idee van Ballotron vind ik heel erg leuk. Het nadenken over een plan van aanpak. Het falen, het weer opnieuw proberen en nog een paar keer falen. Iedereen weet ook dat de eerste levels van arcade games lekker makkelijk zijn. Helaas is het met deze game dus wel zo, dat zodra je er in zit, je alle achievements al binnen hebt. In mijn geval heb ik dan echt geen zin om een game heeeelemaal tot het einde uit te spelen. Het zou fijn zijn dat met dit soort games die achievements gewoon wat meer verspreid zitten. Ik wil gewoon gedurende de hele game mijn dopamine fix hebben! NIET ALLEEN IN DE EERSTE VIER EN EEN HALVE MINUUT! Want echt waar... Voor de rest is het een hele leuke game!


Ik ga nog even mijn koffie genieten... Laters! <3


Score:7(5)/100

Wanneer achievements wat meer verspreid zijn, gun ik deze game oprecht een score van 75/100. Nu is het gewoon drie keer niks.

Reviewcode is beschikbaar gesteld door de uitgever. Ballotron is digitaal beschikbaar in de Store.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page