top of page
  • Foto van schrijverLeon

Batora: Lost Heaven aangekondigd

Team17 heeft vandaag aangekondigd dat het de kosmische actie-RPG van Stormind Games, Batora: Lost Haven, in 2022 op Xbox Series X|S en Xbox One zal uitbrengen. Batora: Lost Haven, dat zich afspeelt na de gebeurtenissen van een wereldwijde ramp op aarde, neemt spelers mee op een emotioneel avontuur over de sterren, met een rijk en vertakkend verhaal van keuze en gevolgen dat het lot van het universum zal veranderen.


Batora: Lost Haven combineert ook hack & slash en twin-stick shooter-gevechtsmechanica die zijn gekoppeld aan afzonderlijke fysieke en mentale gezondheidsbalken voor diepgaande strategische en tactische gameplay.

  • Diep, vertakkend verhaal: ontrafel een interplanetaire reis als de enige persoon die de aarde kan redden van haar dreigende vergetelheid

  • Uniek 'Nature Switch'-mechanisme: breng mentale en fysieke krachten in evenwicht om de vijandige omgevingen en vijanden te overwinnen terwijl het verhaal zich ontvouwt

  • Reactieve, niet-lineaire verhalen: jouw keuzes zullen het lot van het universum en de wezens die het bewonen veranderen. Word jij een veroveraar of verdediger?

  • Prachtige retro sci-fi-kunststijl: geniet van kleurrijke en fascinerende planeten en met de hand geschilderde beelden geïnspireerd op de retro sciencefiction-kunststijlen van de jaren vijftig.

Antonio Cannata, CEO en mede-oprichter van Stormind Games, zei: "Na onze grote aankondiging op E3 ​​van de komende pc-alfa volgende maand, zijn we verheugd om te bevestigen dat we onze uitgeverspartner voor Batora: Lost Haven hebben gevonden. Het erfgoed van Team17 als onafhankelijk gameslabel is ongelooflijk sterk, dus het is een natuurlijke fit als we kijken naar de multiplatform-lancering van volgend jaar. ”


Christie Sandy, Head of External Production, Team17, zei: "We zijn erg enthousiast om een ​​rol te spelen in Batora: Lost Haven's interplanetaire reis met Stormind Games; het is een boeiend verhaal dat echt leunt op opvallende, op sci-fi geïnspireerde beelden uit de jaren 50 en unieke mechanica die de game tot een onvergetelijke ervaring zullen maken. We zijn benieuwd naar de reactie van actie-RPG-fans op de alfa van volgende maand, die een verleidelijk voorproefje zal bieden van wat er gaat komen in de volledige game wanneer deze in 2022 wordt gelanceerd."


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page