top of page
  • Foto van schrijverLeon

Battlefield 2042 uitgesteld

Gisteravond heeft Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) aangekondigd dat de releasedatum van Battlefield 2042 is gewijzigd. De game wordt nu wereldwijd uitgebracht op 19 november 2021. EA behoudt de richtlijnen voor het fiscale jaar 2022 die op 4 augustus 2021 zijn gedeeld, ondanks de nieuwe releasedatum van Battlefield 2042.


Hieronder is het bericht te vinden dat met de Battlefield-community is gedeeld door DICE Studio GM Oskar Gabrielson met betrekking tot de nieuwe datum:


We hebben de beslissing genomen om de lancering van Battlefield 2042 te verschuiven. De game wordt nu uitgebracht op 19 november 2021.

Het creëren van de volgende generatie van Battlefield tijdens een wereldwijde pandemie heeft onvoorziene uitdagingen met zich meegebracht voor onze teams. Gezien de schaal hadden we gehoopt dat de teams elkaar eerder konden zien in onze studio’s. Door de huidige situatie kan dat helaas nog niet op een veilige manier gebeuren. Met al het harde werk vanuit huis, voelen we dat het belangrijk is om extra tijd te nemen, zodat we onze Battlefield 2042-visie kunnen waarmaken voor onze spelers.


Jullie enthousiasme voor Battlefield 2042 is erg inspirerend. Wij geloven in de game die we maken en willen jullie bedanken voor jullie geduld nu we de puntjes op de ‘i’ zetten voor een geweldige ervaring.


Updates omtrent de Open Beta volgen later deze maand.


Oskar Gabrielson & the Battlefield 2042 Development Team

Studio GM, DICE


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page