top of page
  • Foto van schrijverJolina

Begin je eigen sekte in Cult of the Lamb

Ontwikkelaar Massive Monster en hun trouwe volgers bij Devolver Digital hebben aangekondigd dat Cult of the Lamb, een adorabel duistere game over het runnen van een sekte in een afbrokkelende wereld van ritueel en verval, later dit jaar naar Xbox One en Xbox Series X|S komt.

Cult of the Lamb werpt spelers in de rol van een bezeten lam dat gered is van vernietiging door een onheilspellende vreemdeling. Het moet zijn schuld terugbetalen door een loyale aanhang in zijn naam op te bouwen. Begin je eigen sekte in een land van valse profeten, trek eropuit in diverse en mysterieuze regio's om een loyale gemeenschap van bosaanbidders op te bouwen en verspreid je woord om de enige echte sekte te worden.


Elke uitstapje naar het uitgestrekte rijk onthult toenemende hordes nieuwe en gevaarlijkere vijanden, evenals rivaliserende sekten wiens invloedrijke leiders moeten worden verslagen om hun macht te absorberen en de dominantie van je sekte te bevestigen. De beslissingen die je als leider neemt, bepalen hoe je volgers jou zien. Word je geliefd of gevreesd?


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page