• Jolina

Bereid je voor op de launch van Halo Infinite

Nog een paar nachtjes slapen, dan komt er een nieuw hoofdstuk in de Halo franchise naar jouw Xbox. Om je klaar te maken "to finish the fight" heeft 343 Industries de officiële Halo Infinite Campaign Launch trailer online gezet.


Wanneer alle hoop verloren is en het lot van de mensheid op het spel staat, is de Master Chief klaar om de meest meedogenloze vijand die hij ooit heeft gezien te confronteren. Stap in het harnas van de grootste held van de mensheid om een episch avontuur te beleven en de uitgestrekte gebieden van Zeta Halo te verkennen, van verbluffende hoogten tot mysterieuze diepten onder de ring. Red UNSC-mariniers om versterkingen te krijgen in je strijd tegen een angstaanjagende vijand die bekend staat als 'the Banished'. Geniet van echte Spartaanse vrijheid in de grootste, meest open en avontuurlijke Halo-ervaring tot nu toe.

Als dat je nog niet genoeg weet te prikkelen, dan heb je via een speciale url op de website van Xbox ook nog de mogelijkheid om je eigen Halo video te creëren, waarin je in de huid kruipt van Master Chief zelf.

Met deze zoethoudertjes moet je het tot 8 december doen, wanneer de campaign van Halo Infinite eindelijk uitkomt.

Recente blogposts

Alles weergeven