top of page
  • Leon

Bizarre game Struggling komt naar de Xbox

Frontier Foundry, het gameslabel van Frontier Developments heeft vandaag aangekondigd dat Struggling, ontwikkeld door de in Montreal gevestigde studio Chasing Rats Games, op 8 september op Xbox One zal verschijnen.

Struggling is de op fysica gebaseerde coöp-platformgame waarin maximaal twee spelers de armen van onze vlezige held, Troy, besturen terwijl hij op een waanzinnig avontuur vertrekt. Ontsnap aan vraatzuchtige ratten, joyride op een crossmotor en spring over poelen van onnoemelijk afval, allemaal op je epische zoektocht naar legendarische Abomination Gods.


Gebruik de squishy aanhangsels van een partner om de ultieme uitdaging aan te gaan in de lokale coöpmodus, of neem de volledige controle over Troy's ledematen met je eigen twee handen. Hoe dan ook, wees voorbereid om je coördinatievaardigheden tot het uiterste te testen terwijl je worstelt met puzzels in steeds bizarre omgevingen.

De opvallende artstyle van Struggling combineert elementen van komedie en horror om spelers onder te dompelen in een hilarische maar verontrustende wereld. Onze hoofdpersoon met losse ledematen zal steeds uitdagendere op fysica gebaseerde puzzels moeten oplossen met behulp van momentum en traagheid om zichzelf door vier visueel unieke werelden te slingeren, waaronder gruwelijke laboratoria, gevaarlijke canyons en zelfs koortsachtige hyperdromen.


Zoals het geval is met elk zichzelf respecterend laboratoriumexperiment, is Troy een altijd muterend personage. Spelers ontgrendelen een reeks baanbrekende krachten terwijl ze door steeds lastiger omgevingen navigeren. Deze nieuwe vaardigheden omvatten het vertragen van de tijd om snel bewegende gevaren te ontwijken, afneembare armen die Troy griezelig kan laten rondkruipen, en het vermogen om zijn aanhangsels op de omgeving te enten (maak je geen zorgen, ze groeien terug nadat je Troy een handje hebt geholpen!).


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page