top of page
  • Leon

Black Desert kondigt uitbreiding Atoraxxion aan

Pearl Abyss heeft vandaag Atoraxxion aangekondigd, de allereerste co-op dungeon voor Black Desert die deze zomer uitkomt voor zowel PC als console.

Deze nieuwe dungeon biedt een geheel nieuwe ervaring die de samenwerking van vijf spelers vereist op een manier die nog nooit binnen de game is vertoond. De dungeon wordt in vier aparte, thematische delen toegevoegd en de eerste, het woestijnachtige Vahmalkea komt als eerste beschikbaar. Het woord dungeon kan moeilijk beschrijven hoe groot het nieuwe gebied is en is daarom beter te vergelijken met de omvang van een nieuwe regio. Avonturiers krijgen hier het gevoel een klassieke dungeon te doorlopen vol met actie, puzzels en ontdekkingen.


De vier thematische delen Woestijn, Oceaan, Ravijn en Bos worden opeenvolgend vrijgegeven. De moeilijkheidsgraad van elk thema zal stijgen en kan verschillen wat betreft de gekozen server of platform. Spelers op de Elvia servers zullen een AP 280 / DP 340 nodig hebben om succesvol te kunnen zijn in Atoraxxion, waar spelers op de overige servers en console maar een AP 250 / DP 300 nodig hebben. De dungeon is ook te betreden met makkelijk verkrijgbare Narchillian of Tuvala gear.

Atoraxxion is een wapenfabriek en basis, gebouwd door de “Sage of the Past,” Rux Maha Dehkia die het doel had de Black Spirit invasie tegen te houden. Zijn leerlingen onderhielden de basis en zette het onderzoek naar nieuwe wapens voort, terwijl Rux zichzelf afzonderde. Wat Rux niet had voorzien is dat de vier leerlingen ruzie kregen en daarmee chaos brachten binnen het complex. Na lange tijd raakte de basis en de eens voortvarende beschaving in verval. Nu kunnen avonturiers zich hier trainen voor gevecht binnen een breed scala aan omgevingen. De nieuwe Atoraxxion questline is rijk aan lore en meeslepende gebeurtenissen.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page