• Leon

Borderlands 3 Crossplay Update en Revengence of the Cartels Event nu beschikbaar

Zet je schrap, Vault Hunters - er is een spannende update met gloednieuwe features. De Crossplay Update is live als gratis toevoeging voor Borderlands® 3. De update bevat crossplay-functionaliteit voor Xbox One, Xbox Series X|S, Mac, Stadia en pc via Steam en de Epic Games Store, de terugkeer van het populairste seizoensevent van de game met The Revengence of Revenge of the Cartels, permanente seasonal event toggling, een nieuwe levelcap-verhoging en nog veel meer.


Vanaf vandaag is crossplay beschikbaar voor Borderlands 3 op Xbox One, Xbox Series X|S, Mac, Stadia en PC via Steam en de Epic Games Store. Er is nog nooit een beter moment geweest voor jou en je vrienden om samen de schiet- en plundertocht te ervaren! Meer details over hoe je crossplay kunt inschakelen, vind je op de officiële website van het spel.

De terugkeer van een fan-favoriete seizoensgebonden evenement is hier met The Revengence of Revenge of the Cartels. Joey Ultraviolet en zijn bende ondergeschikten zijn terug voor een nieuwe ronde, dus de vriendelijke Saurian Maurice vraagt je opnieuw om Cartel Operatives uit te schakelen, die je kunt vinden in gebieden uit zowel het basisspel als de campaign add-ons. Als je er genoeg hebt uitgeschakeld en de schuilplaatscoördinaten van hun lijken hebt verzameld, kan Maurice een portaal openen naar het hoofdevenement: een confrontatie in Villa Ultraviolet met de Eridium Cartel-kopstuk zelf, Joey Ultraviolet. Het evenement bevat een nieuwe set cosmetische beloningen, die allemaal te vinden zijn op de officiële website van het spel.


De Crossplay Update brengt ook Eindeloze Seizoensevents met zich mee! Je kunt nu alle seizoensevents van Borderlands 3 - Bloody Harvest, Broken Hearts Day en Revenge of the Cartels - spelen wanneer je maar wilt en hoe lang je maar wilt. Via een nieuwe optie in het hoofdmenu kun je kiezen welke van deze drie evenementen je wilt in- of uitschakelen. Deze jaarlijkse evenementen hebben allemaal hun eigen unieke sets met thematische cosmetische beloningen en exclusieve drops uit hun Jaar 1- en Jaar 2-edities, die je nu in je eigen tempo kunt verdienen. Je voortgang op gerelateerde Challenges wordt niet gereset als je eerder aan deze evenementen hebt deelgenomen, maar je kunt in plaats daarvan seizoensgebonden event-drops van hun iconische baasgevechten verdienen of opnieuw verdienen.

Over evenementen gesproken: van 24 juni om 18.00 uur CEST tot 1 juli om 17.59 uur CEST zijn de effecten van alle zes de True Trials-mini-events actief. Dit betekent dat alle zes de Trials-bazen dezelfde substantiële gezondheids- en schadeboosts krijgen, en ze zullen allemaal hun twee Legendary-items droppen. De kist aan het einde van elke trial zal ook boordevol Legendaries zitten!


Tot slot kunnen Vault Hunters met de Crossplay Update hun krachten nog verder opvoeren, want de level cap gaat met zeven levels omhoog naar een maximumlevel van 72. Met een maximum van 70 Skill Points om mee te spelen, hebben spelers nog meer manieren om chaos te creëren en personages te bouwen die vijanden zullen vernietigen als nooit tevoren.

Recente blogposts

Alles weergeven