top of page
  • Foto van schrijverLeon

Borderlands 3 viert verjaardag met mini-evenementen

Twee jaar na de lancering is Borderlands 3 nog steeds in volle gang, allemaal dankzij de niet te stoppen Borderlands-community! Sinds de vorige Year in Review check-in is er veel gebeurd, waaronder de veelgevraagde Crossplay Update; in-game toevoegingen als Crazy Earl's Reroll Machine en Maurice's Black Market Vending Machine; en de lancering van de Director's Cut add-on, met zijn raid boss, story missions, behind-the-scenes content, en Vault Cards.


Om de tweede verjaardag van Borderlands 3 op 13 september 2021 te vieren, staan er vijf weken vol mini-evenementen op het programma om onze waardering voor de passie en steun van de community te tonen! Vanaf 12 augustus is de fan-favoriete Loot the Universe serie van mini-events die je belonen met ladingen Legendarische loot voor het zien (en dan schieten) van de planetaire bezienswaardigheden, weer terug.

Elke week tijdens Loot the Universe wordt een andere Borderlands 3 planeet een bastion van betere drops, waarbij specifieke soorten Legendary loot een verhoogde kans hebben om te vallen in een van de zones van die planeet. Je mag alle Legendarische loot houden die je tijdens deze mini-evenementen vindt, en het is aan de community om te ontdekken welke Legendarische loot waar valt, dus noteer in je agenda:

  • Week 1 (18:00 CEST Augustus 12 tot 17:59 CEST Augustus 19) - Pandora;

  • Week 2 (18:00 CEST Augustus 19 tot 17:59 CEST Augustus 26) - Promethea;

  • Week 3 (18:00 CEST August 26 tot 17:59 CEST September 2) - Eden-6;

  • Week 4 (18:00 CEST September 2 tot 17:59 CEST September 9) - Nekrotafeyo.

De pret houdt niet op na je galactische tour! Vanaf 9 september om 18:00 CEST beginnen er nog twee mini-events tegelijk (die een week later eindigen): Mayhem Made Mild, waarbij je alleen Easy modifiers tegenkomt in Mayhem Mode; en Show Me the Eridium, waarbij je meer Eridium drops en Eridium item kortingen krijgt. Verwacht meer details dichter bij Borderlands 3's tweede verjaardag.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page