• Lotte

Brain Storm: Tower Bombarde - Review

Hallo vriendjes en vriendinnetjes van het goede leven,


Het liefst zou ik de hele review willen overslaan om meteen door te gaan naar de conclusie. Aangezien het schrijven van deze hele review nutteloos aanvoelt. Brain Storm: Tower Bombarde wel okay is, maar er zijn games die 1000000x leuker zijn.


Voor de achievement sletten onder ons is dit wel echt een ideale game. Aangezien je met zo'n 10 minuten van je tijd 1000G's toe kunt voegen aan je gamerscore. Daarnaast is de kans ook heel erg groot dat er in de toekomst extra achievements toevoegd gaan worden. En wié wilt dát nou niet!?

Even over de game nu, niet over de easy peasy lemon sqeezy simpele achievements. Tijdens dagelijkse beslommeringen zorgt de balans tussen "aanvallen" en "verdedigen" ervoor dat je ongeschonden je dag door komt. Wanneer je te snel aanvalt, kan je overkomen als een of ander heethoofd. Daarentegen: wanneer je dit niet doet, zullen mensen keihard over je heen lopen.


Dit principe geldt ook voor Brain Storm: Tower Bombarde. Alleen in deze game heb je slechts een schild en heb je niet de mogelijkheid om een heethoofd te zijn. De vraag is nu natuurlijk: als je alleen maar een schild hebt... Hoé ga jij het verdedigen invullen? Heb jij toch de ballen om aan te vallen?

De gameplay van Brain Storm: Tower Bombarde is geen rocketscience. Je beweegt je door verscheidene kamers heen waar vijanden in zitten. Deze vijanden schieten kogels af en proberen jou te raken. De enige manier waarop jij deze vijanden kapot kan maken, is door jouw schild te gebruiken en de kogels return to sender te sturen.


Natuurlijk komt er nog wel even een aap uit de mouw. Je schild kun je maar een beperkt aantal keren gebruiken. Je moet jezelf dus bewust zijn wat je doet. Speel op deze manier 20 kamers uit, ga in totaal 15 keer dood... En je hebt alle achievements binnen. Zoals ik al zei, het is echt easy peasy!


Conclusie

Brain Storm: Tower Bombarde is echt zo'n specifieke game dat ik er eigenlijk wel verzekerd van ben dat de meeste gamers er niet van houden. Desondanks betekent het niet dat het een slechte game is. Je moet er gewoon simpelweg van houden. Gelukkig is de game niet moeilijk om te snappen en onder te knie te krijgen, dus wanneer je een lekkere achievement slet bent, wals je hier heel snel door heen. Ik had binnen 20 minuten alle achievements binnen, maar YouTube suggereert dat het zelfs nog veel sneller kan. Ach ja, ik bestempel mezelf ook niet echt als een pure achievement slet...

gif

Score: 65/100

Review code is beschikbaar gesteld door de uitgever. Brain Storm: Tower Bombarde is digitaal verkrijgbaar in de Store voor €4,99.

Recente blogposts

Alles weergeven