top of page
  • Foto van schrijverLotte

Bunnypark - Review

Dag lieve kijkbuiskindertjes,


Komkommertijd is nog steeds gaande. Of nou ja, de grote namen spelen nog steeds verstoppertje. Gelukkig houden konijnen wel van komkommers en is er een ideale game uitgekomen om je tijd te verdoen: BUNNYPARK (mijn niet gemeende excuses voor deze prachtige overgang). De wattes? Je leest het inderdaad goed. Bunnypark! Mensen houden van beknopte samenvattingen, dus bij deze: Het ziet er super schattig uit! Het is ook erg schattig… Maar ik vond het wel vrij snel heel saai worden.

Het zorgen voor dieren is voor de meeste mensen (mits je natuurlijk een dierenliefhebber bent) een ontzettend leuke taak. Je moet hun hok schoonmaken, geregeld voeren, er voor zorgen dat ze zij zich vermaken.


En dat is eigenlijk ook hetgeen wat je moet doen in Bunnypark. Alleen dan zonder stinkende geurtjes. Je moet er namelijk voor zorgen dat je wereld waarin de konijnen rond hupsen aantrekkelijk, schattig en gezellig is.

Het grootste nadeel is dat Bunnypark geen verhaallijn heeft, maar alleen een doel. Er is namelijk een stuk land waarop ooit, in een ver grijs verleden, 25 konijnen hebben rond gelopen. Alleen omdat het ooit achtergelaten is, zijn alle konijnen gevlucht. Jij moet dus alle konijnen terug lokken naar het stukje grond.


Dat kun je doen door het op te ruimen, voedsel neer te zetten en het leuk in te delen. Aan het begin van de game kan het aanvoelen alsof je moet grinden, wat eigenlijk ook wel een beetje zo is. Geld is best lastig om aan te komen, aangezien je hiervoor veel rotzooi en zo moet opruimen. Maar zodra er steeds meer konijnen naar je park toe komen, stroomt het geld ook meer binnen. Al snel kun je veel processen automatiseren en kun je je echt focussen op het bouwen van een leuke wereld.

Het grootste nadeel van deze game is dat ik vrij snel mijn aandacht verloor. De items die je kunt kopen zijn namelijk seizoensgebonden. Dus aangezien het nu, op het moment van schrijven herfst is, kun je alleen herfst items kopen. Daarbij is de hoeveelheid items die je kunt halen ook vrij gelimiteerd. Dit zorgde ervoor dat zodra ik alle konijnen had binnengehaald, alle stukken grond had gekocht én inmiddels alle items had gehaald, ik geen reden meer zag om het nog te gaan spelen.


Conclusie

Bunnypark is een rustgevende en leuke game. Ik denk dat het vooral heel erg leuk is voor de jonge kijkbuiskindertjes onder ons. Helaas is de game vrij snel saai door de hoeveelheid gelimiteerde items die je kunt kopen. Hopelijk zullen de overige seizoensgebonden items middels een patch wel gegeven worden en anders weten we meteen wat ik ga doen zodra het winter is!


Score: 70/100

Review code is beschikbaar gesteld door de uitgever.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page