• Lotte

Butterfly 2 - Review

Hallo lieve kijkbuiskindertjes,


Er is wéér een nieuwe game uitgekomen, ik heb de grote eer gekregen om Butterfly 2 te mogen reviewen. Hèhè, de grote eer voor een hele kleine game. Echter wel met één hele grote irritatie!


Butterfly 2 is een platformer waarin je als rups alle bloemetjes moet verzamelen. Wanneer je alle bloemetjes hebt verzameld, heb je het level afgerond en ga je door naar het volgende level. Het ziet er allemaal superschattig uit, het werkt allemaal prima en er zit een best leuk deuntje onder.

Ik hoor je nu al denken "Maar lieve Lotte, wat is je irritatie puntje dan?" Nou, dit:

IK WIL NIET ALLE ACHIEVEMENTS KRIJGEN BINNEN SLECHTES VIJF HELE !@*)£(!@£ MINUTEN!

De ontwikkelaars luisteren hier vast niet naar, maar ik verlies simpelweg mijn aandacht voor een game zodra ik binnen 3x knipperen alle achievements heb gehaald. Laat mij alsjeblieft zweten, huilen en krijsen om die laatste achievements. Laat het moeilijk zijn. Laat het mij een "Ugh, wat een *** game!" roepen, om vervolgens één dag later de game weer op te starten en te denken "Oh ja, wat is dit toch een leuke game." Verspreid die achievements wat meer, geef desnoods 10G per level. MAAK DIE SPANNINGSBOOG WAT HOGER!

Eindoordeel

Ik heb geen idee hoeveel levels er in Butterfly 2 zitten, ik heb geen idee hoe het einde eruit ziet terwijl ik er stiekem geïnteresseerd in ben. De game ziet er in de basis er goed uit, het speelt lekker weg. Butterfly 2 had absoluut een hoger cijfer gekregen als die achievements niet zo easy-peasy waren.


Wel perfect voor de achievementsletten dus! Maar ondanks dat mijn achievementsletten-hart blij is, ben ik wel een beetje teleurgesteld. Butterfly 2 is in de Store verkrijgbaar voor €4,99


Eindcijfer: 3.5/1 0

Reviewcode is beschikbaar gesteld door de uitgever.

Recente blogposts

Alles weergeven