• Jolina

Call Of Duty: Modern Warfare 2 Multiplayer Remastered mogelijk onderweg

De campaign van Call Of Duty: Modern Warfare 2 kreeg in 2020 een remastered versie. Veel fans vroeger zich toen af wat er met het multiplayer gedeelte van de game zou gaan gebeuren.


Activision heeft destijds gereageerd op deze vragen door te benoemen dat er onder andere met Warzone en Black Ops Cold War voldoende multiplayer mogelijkheden voorhanden zouden zijn en komen. Het was niet de bedoeling om de fanbase online nog meer te versnipperen.

Op Twitter gaan nu nieuwe geruchten de ronde. Op het Twitter profiel van thesoapkai werd gespeculeerd over de slechte staat van project 'Vanguard' van Sledgehammer Games, waarbij zelfs openlijk getwijfeld wordt of deze Call Of Duty game nog dit jaar het levenslicht ziet. Een remaster van Call Of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer zou in plaats daarvan dit jaar kunnen uitkomen.


Inmiddels is de tweet door Activision verwijderd, zoals ook bevestigd wordt door Tom Henderson, een insider die al eerder betrouwbare informatie heeft gedeeld over toekomstige Call Of Duty en Battlefield titels. Als er maar één klein gedeelte van gelekte informatie correct is, heeft Activision het recht om dit te laten verwijderen. Maar om welke details dit precies ging, blijft nog onduidelijk.

Tom Henderson vermeldt verder dat Activision hiermee niks bevestigt of ontkent. Hoewel het duidelijk is dat er nog dit jaar een nieuwe Call Of Duty titel aan zit te komen, is het wachten op een officieel statement van Activision. Meestal komen de grote aankondigingen wat betreft Call Of Duty rond mei, dus dat moment komt gelukkig snel dichterbij.


Recente blogposts

Alles weergeven