• Jolina

Call of Duty: Modern Warfare II officieel onthuld

Het kon natuurlijk niet uitblijven na de officiële aankondiging en teaser die recent al het levenslicht zagen op het internet. Het vervolg op de blockbuster Call of Duty: Modern Warfare uit 2019 is eindelijk onthuld.


Call of Duty: Modern Warfare II luidt een nieuw tijdperk in voor de franchise wanneer deze op vrijdag 28 oktober wereldwijd wordt uitgebracht voor Xbox Series X|S en Xbox One. Ervaar wat Task Force 141 heeft gemaakt tot het iconische en legendarische team dat het is terwijl de actie wordt hervat volgens het verhaal van Call of Duty: Modern Warfare.

De onthulling ging uiteraard gepaard met een dikke onthullingstrailer, die hieronder te bekijken is. Als je optimaal wilt toewerken naar de release op 28 oktober aanstaande, kun je alvast een pre-order plaatsen via officiële kanalen.


Een pre-order geeft op de dag van release uiteraard toegang tot de game en biedt daarnaast de mogelijkheid om aan de Early Access van de open beta deel te nemen. Meer informatie over deze open beta volgt in de komende weken.

Pre-order Call of Duty: Modern Warfare II >HIER<.

Recente blogposts

Alles weergeven