top of page
  • Foto van schrijverJolina

Call of Duty MWII bezoekt F1 Grand Prix Circuit

Call of Duty en F1 verenigen zich in Modern Warfare II, ofwel MWII. Infinity Ward heeft bekend gemaakt dat er een map is ontwikkeld van het F1 het Marina Bay circuit in Singapore.

Spelers bevinden zicht op het circuit en in de pitstraat, terwijl de F1 bolides ze om de oren vliegen. Op deze map spelen in beide teams maximaal 6 spelers voor de winst. Het is ook bevestigd dat de Grand Prix map speelbaar is in de beta periode die aanstaande is.


Voor Xbox begint deze beta periode in early acces op 22 september aanstaande. Toegang tot deze beta fase is te verkrijgen door een pre-order te plaatsen op de game. Vanaf 24 september volgt een open beta periode, waarbij de game voor alle spelers vrij toegankelijk. PlayStation spelers hebben hierin een klein voordeel, omdat zij er eerder mee aan de slag kunnen.


Wil jij toegang tot de early acces open beta?

Pre-order hier!

In onderstaande trailer video is al een glimp van het Marina Bay circuit op te vangen. Wat opvalt is dat er geen F1 logo's of andere kenmerken in te vinden zijn. Het lijkt dus niet op een officiële samenwerking, maar een vette combi is dit uiteraard wel!


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page