• Jolina

Call of Duty: Vanguard krijgt zombies op bezoek [update]

Bijgewerkt op: 14 okt. 2021

Sinds de officiële onthulling van Call of Duty: Vanguard blijft er beetje bij beetje nieuwe informatie op ons afkomen. We wisten al dat de nieuwste Call of Duty game uiteraard een behoorlijke portie Multiplayer strijd met zich mee brengt en sinds deze week is ook de campaign officieel onthuld. Ook op dat vlak valt er genoeg te halen. Maar bij de fans blijft er toch één prangende vraag hangen. Krijgt Call of Duty: Vanguard ook een zombie mode?


Op die vraag lijkt nu antwoord te zijn gekomen. Op de officiële kanalen van onder andere Call of Duty en Treyarch Studios wordt namelijk vooruit geblikt op een wereldwijde onthulling van Vanguard Zombies.

De onthulling vindt nog deze week plaats, namelijk donderdag 14 oktober om 17:00 uur. In een recente blog op de Call of Duty website wordt ook gesproken over zombies:


"Prepare for a franchise-first, universe-expanding Zombies crossover."

Daarnaast wordt in de blog nog de link gelegd met de zombies uit Call of Duty Cold War. Dit belooft een hoop, maar wat precies is nog afwachten tot later deze week. Call of Duty: Vanguard komt uit op Xbox op 5 november aanstaande.


Update 14 oktober:

Activision heeft inmiddels de eerste officiële beelden onthuld van de Call of Duty: Vanguard zombie gamemode. De trailer onthult spelers welk kwaad hen te wachten staat. Alle hulp die beschikbaar is, zal moeten worden aangenomen om de zombies te verslaan.


Bekijk hieronder de trailer.


Recente blogposts

Alles weergeven