top of page
  • Foto van schrijverJolina

Call of Duty Vanguard onthuld

Gisteren was daar eindelijk de officiële onthullingstrailer van Call of Duty Vanguard, die ons een hoop informatie heeft gegeven over de game, waarvan de ontwikkeling is geleid door Sledgehammer Games.

De game wordt volledig geïntegreerd met Call of Duty Warzone en krijgt een campaign, multiplayer mode en zombies. Ook keert de Battle Pass terug. De campaign speelt zich af tijdens WWII en er zijn vier speelbare karakters die een hoofdrol krijgen, Lucas Riggs, Arthur Kingsley, Wade Jackson en Polina Petrova. De eerste gameplay beelden van de campaign worden volgende week getoond, tijdens het Gamescom event.

De Multiplayer mode krijgt bij release maar liefst 20 beschikbare maps en een gloednieuwe gamemode genaamd Champion Hill. Na de release worden onder andere nieuwe maps en seasonal events toegevoegd. De Multiplayer mode loopt op de engine van Modern Warfare. De officiele multiplayer reveal volgt snel.

Call of Duty Vanguard komt uit op 5 november aanstaande, op Xbox Series X|S en Xbox One. Voor de officiële release krijgt de game nog een open beta, waarin iedereen zijn eerste ervaring op kan doen met de game.


Bekijk hier de onthullingstrailer van Call of Duty Vanguard:


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page