• Leon

Capcom pakt uit met Resident Evil

Fans kregen eindelijk een eerste blik op de langverwachte DLC van Resident Evil Village. De Winters’ Expansion is vanaf 28 oktober verkrijgbaar op alle beschikbare platformen. De nieuwe content bevat een nieuwe Third-Person modus voor de campaign, The Mercenaries Additional Orders met nieuwe levels en de speelbare personages Chris Redfield, Heisenberg en Lady Dimitrescu. Het verhaal zal ook verder gaan in Shadows of Rose.

16 jaar na de gebeurtenissen van Resident Evil VIllage volgt dit nieuwe verhaal Rose Winters, dochter van hoofdpersonage Ethan, terwijl ze worstelt met haar bovennatuurlijke krachten. Spelers moeten zien te overleven in een verwrongen mysterieuze wereld binnenin het bewustzijn van de Megamycete, op zoek naar een geneesmiddel. Resident Evil Village Gold Edition, een bundel van de Winters’ Expansion en de hoofdgame, verschijnt ook op 28 oktober 2022 op Xbox Series X|S en Xbox One. De multiplayer-ervaring Resident Evil Re:Verse zal gratis zijn voor Resident Evil Village spelers en is verkrijgbaar op dezelfde datum.


Fans van het recent aangekondigde Resident Evil 4 hebben ook mazzel, want Director Yasuhiro Ampo en Producer Yoshiaki Hirabayashi bespraken deze moderne versie van de klassieker uit 2005. Het ontwikkelteam richt zich op een verhoging van het gevoel van eenzaamheid en de angst voor de door fanatisme verblinde vijanden. Resident Evil 4 verschijnt op 24 maart 2023, maar in de tussentijd kunnen spelers hun tanden zetten in drie verbeterde Resident Evil games. Resident Evil 2, Resident Evil 3 en Resident Evil 7 biohazard zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S met 4K resolutie, ray tracing, hoge frame rate en 3D audio. Deze nieuwe features bieden een betere, prachtige en soepelere ervaring. Xbox One spelers kunnen gratis upgraden via mart Delivery.


Recente blogposts

Alles weergeven