top of page
  • Foto van schrijverLeon

Carmageddon en Wreckfest slaan de handen ineen

Carmageddon en Wreckfest - een match made in hell! Het vernietigen van je tegenstanders en het vernietigen van zombies (en zombiekoeien!) in snelle raceauto's is wat beide games even geweldig maakt, dus het was logisch om ze te combineren in één groot evenement: het nieuwe Carmageddon Tournament komt vandaag naar Wreckfest op alle platforms, volledig gratis. Spelers kunnen deelnemen aan twee verschillende evenementen op de beroemde Carmageddon-tracks Bleak City en Death Canyon en de iconische Eagle R-auto van Carmageddon Max Damage ontgrendelen.

Het maandelijkse evenement: Carnage Accumulator

Het speelt zich af in Bleak City en spelers zijn vrij om over de kaart te dwalen en hebben drie minuten om zoveel mogelijk punten te scoren door AI-auto's te vernietigen en groenbloedige zombies te elimineren.


Het wekelijkse evenement: Death Race

Een aantal race-evenementen die plaatsvinden in Bleak City of Death Canyon, waarin de spelers van checkpoint naar checkpoint racen met de Eagle R en onderweg zoveel mogelijk bloedbaden aanrichten door rivalen te vernietigen en groenbloedige zombies te elimineren.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page