top of page
  • Foto van schrijverJolina

CD Projekt RED deelt plannen voor Cyberpunk 2077 en The Witcher 3

CD Projekt Red deelt zijn ontwikkelplannen voor 2022 met de fans via het officiële Twitter account. Daarin komen onder andere Cyberpunk 2077 naar boven, waarvoor een flinke uitbreiding in ontwikkeling is. Hiervan wordt benoemd dat deze in 2023 moet uitkomen.

Daarnaast is er natuurlijk ook aandacht voor de nieuwe Witcher game, die ontwikkeld wordt in de nieuwe Unreal Engine 5. We kijken reikhalzend uit naar verdere informatie over deze nieuwe game, die volgens eerdere berichten een nieuwe saga laat beginnen.


In het lijstje is verder ruimte voor de ontwikkeling van de next-gen versie van The Witcher 3: Wild Hunt. Deze upgrade staat al geruime tijd op de planning, maar lijkt nog lang niet voltooid. Zeker niet nu deze week de berichten kwamen dat de next-gen versie zonder nieuwe releasedatum is uitgesteld door CD Projekt RED.

De upgrade komt dus niet meer uit in het tweede kwartaal van dit jaar. Wanner wel, dat is nog de vraag. De ontwikkelaar lijkt geruchten dat het proces in de knel is komen te zitten weg te wuiven, maar voorlopig hebben we weinig concreet in handen.


Aangezien The Witcher 3: Wild Hunt één van de allerbeste games ooit gemaakt is, heeft de ontwikkelaar op dit vlak nog wel wat krediet. Laten we hopen dat het de reputatie hoog kan houden voor deze gameserie, zeker met de release van Cyberpunk 2077 nog vers in het achterhoofd.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page