• Jolina

Cloud gaming met Xbox Game Pass Ultimate

Bijgewerkt op: 4 feb. 2021

Vanaf 15 september kunnen Xbox Game Pass Ultimate-leden in Nederland meer dan 100 games, waaronder Minecraft Dungeons, Destiny 2, Tell Me Why, Gears 5 en Yakuza Kiwami 2, vanuit de cloud spelen op hun Android telefoon of -tablet. Speel deze geweldige Xbox-games op meer plaatsen dan voorheen. Speel meer dan 100 games op je mobiele apparaat, of je nu in een café bent, thuis terwijl je tv in gebruik is of ergens anders met een snelle internetverbinding.

Het is nog niet bekend wanneer IOS devices kunnen deelnemen. Cloud gaming wordt in bèta gelanceerd voor Xbox Game Pass Ultimate leden in 22 markten, waaronder Nederland. Dit is slechts het begin van een meerjarige reis om Xbox-games vanuit de cloud naar mobiele apparaten te brengen. Deze eerste fase lanceren we als bèta om feedback van gamers te blijven ontvangen en de functies te bouwen die de beste game-ervaring bieden.

Dit heb je nodig om er mee aan de slag te gaan:

- Android-versie 6.0 of hoger, bluetooth-versie 4.0+ - Xbox Game Pass-app met Ultimate-lidmaatschap - Een Xbox bluetooth-controller of een andere ondersteunde controller - Wi-Fi met 5 GHz of mobiele dataverbinding van 10 Mbps-down - Optioneel: Clip om je telefoon aan je controller te bevestigen


De meeste titels in de Xbox Game Pass-catalogus zijn rechtstreeks vanuit de cloud beschikbaar om op je mobiele apparaat te spelen. Bekijk hier een actuele lijst.

Bron: Xbox.com

Recente blogposts

Alles weergeven