top of page
  • Foto van schrijverLeon

Crossover tussen Ninja Turtles en Brawlhalla

Cowabunga! Raphael, Michelangelo, Leonardo en Donatello van Nickelodeons Teenage Mutant Ninja Turtles zijn vanaf vandaag verkrijgbaar als Epic Crossovers in Brawlhalla.

De komst van de Helden is ook meteen het startsein voor een in-game event met een nieuwe gamemodus, Crew Battles, en een nieuw KO-effect met Shredder en de Foot Clan. Ook gebruiken de Turtles speciale aanvallen met de hulp van Meester Splinter en Casey Jones. Verder ontdekken spelers een nieuwe map die de extreem groene riolen uit Teenage Mutant Ninja Turtles toont.

Het is Ninjatijd! Ontmoet de Teenage Mutant Ninja Turtles-Epic Crossovers:

  • Raphael - Epic Crossover voor Ragnir - Raphael gebruikt zijn skateboard, hete pizza en shuriken in zijn speciale aanvallen. Zijn belangrijkste wapens zijn zijn iconische dubbele Sai en een Turtle Crossing-teken.

  • Michelangelo - Epic Crossover voor Val - Met de hulp van Meester Splinter gebruikt Michelangelo zijn skateboard en een kazige pizza voor speciale aanvallen. Verder is hij klaar om te vechten met zijn iconische Nunchaku en een paar pizza-bokshandschoenen.

  • Leonardo - Epic Crossover voor Jiro - Met Casey Jones en Master Splinter aan zijn zijde, Leonardo’s speciale aanvallen bevatten zijn skateboard en een paar stukken pizza. Leonardo is gewapend met zijn twee zwaarden en de hockeystick van Casey Jones.

  • Donatello - Epic Crossover voor Mirage. Donatello, het brein van de groep, gebruikt hologrammen van zichzelf in zijn speciale aanvallen. Zijn wapens zijn een nieuwe Scythe, bestaande uit een M.O.U.S.E.R. hoofd en zijn iconische Bo staf.

Iedere Epic Crossover is verkrijgbaar voor 300 Mammoth Coins via de in-game winkel. De gamemodus, map en alle items zijn ook na het in-game event nog verkrijgbaar.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page