top of page
  • Leon

Daag je favoriete Nickelodeon vriendjes uit voor een brawl

Nickelodeon All-Star Brawl, een nieuw platform-vechtspel met favoriete Nickelodeon-personages, is aangekondigd voor Xbox Series X|S en Xbox One. Vecht dit najaar online en via lokale multiplayer voor maximaal vier spelers!

Nickelodeon All-Star Brawl, ontwikkeld in samenwerking met Ludosity en Fair Play Labs, is de ultieme Nickelodeon-vechtgame waar fans op hebben gewacht! Kies uit een reeks van de meest iconische personages uit Nickelodeon's enorme selectie van geliefde franchises, waaronder SpongeBob SquarePants, de Teenage Mutant Ninja Turtles, Hey Arnold!, Invader Zim, Danny Phantom, The Loud House, Aaahh!!!Real Monsters, Rugrats en meer.


  • All-Star Cast: Fan-favoriete personages uit het Nickelodeon-tekenfilmuniversum zijn hier en elke jager levert een unieke bewegingsset en speelstijl om onder de knie te krijgen terwijl je probeert je vijanden van het level te laten vliegen om te winnen.

  • 20 Nickelodeon-thema-levels: Vecht in verschillende podia die zijn geïnspireerd op iconische Nickelodeon-universums, waaronder Jellyfish Fields van SpongeBob SquarePants, TMNT's Technodrome en meer!

  • Spelmodi voor één speler en meerdere spelers: daag je vaardigheden uit tegen de AI of neem het op in competitieve online en lokale multiplayer voor maximaal vier spelers.

  • Bonusinhoud: ontgrendel geavanceerde bewegingen die uniek zijn voor de persoonlijkheid van elk personage en meer in de in-game Gallery!


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page