• Leon

De Sims 4 Interieurdesigner komt je woonkamer binnen

Electronic Arts en Maxis hebben vandaag aangekondigd dat de De Sims 4 Interieurdesigner Game Pack vanaf 1 juni tegelijkertijd verkrijgbaar is voor Xbox One. In De Sims 4 Interieurdesigner kunnen design-gekke spelers hun creativiteit de vrije loop laten door de ruimtes van klanten van ‘gewoontjes’ naar ‘geweldig!’ te veranderen met een ultieme renovatie.

"Met De Sims 4 Interieurdesigner willen we Simmers de gereedschappen en middelen geven om hun bouwkunsten uit te breiden en hun talent in interieurontwerpen op prikkelende nieuwe manieren uit te drukken,” aldus Jill Johnson, producer van De Sims 4 Interieurdesigner. "Onze community heeft altijd al indruk op ons gemaakt met hun vindingrijkheid en creativiteit bij het bouwen van prachtige huizen voor hun Sims. We kunnen niet wachten om hun ongelooflijke ontwerpen en renovatie-onthullingen te zien met de nieuwe freelance interieurontwerper-carrière."


Met de nieuwe freelance carrière 'interieurontwerper' kunnen Sims hun talent voor interieurontwerp showen en het droomhuis van hun klanten realiseren. Voor een succesvolle renovatie moeten spelers hun verbeeldingskracht gebruiken om het volledige potentieel van een ruimte tot leven te brengen en deze volledig te herontwerpen op basis van de behoeften van hun klanten. Omdat elk project een persoonlijke touch vereist, moeten Sims hun klanten leren kennen en rekening houden met hun behoeften, budget, voorkeur en afkeer om ruimtes nieuw leven in te blazen en een mooie aanbeveling te verdienen. Of je nu een enkele kamer onder handen neemt, een compleet kavel pimpt of een commerciële ruimte opknapt, jouw doel is om je klanten blij te maken!

De Sims 4 Interieurdesigner introduceert een reeks nieuwe en flexibele meubels die spelers zullen helpen hun magische touch toe te passen op de renovaties, van combinatiebanken en modulaire schappen tot ingebouwde fornuizen en ovens. Zodra een renovatieproject is voltooid, kunnen Simmers de nieuw ingerichte ruimten op grootse wijze onthullen om te kijken hoe hun klanten reageren, en voor- en na-vergelijkingen creëren om de ongelooflijke transformaties te laten zien.


Recente blogposts

Alles weergeven