• Jolina

De Xbox update van september

Elke maand wordt er achter de schermen hard gesleuteld om Xbox fans de beste spelervaring te blijven bieden. Dit zijn de verbeteringen die we in september mogen verwachten.


Play Later

Met Play Later Discovery kun je je eigen lijst met titels samenstellen uit meer dan 100 hoogwaardige games in de Xbox Game Pass-bibliotheek. Zie je een spel dat er interessant uitziet? Sla het gewoon op in je lijst en speel het later af. Als er nog niets op je lijst staat, geven we enkele gepersonaliseerde aanbevelingen voor games die je aan je lijst kunt toevoegen.

Microsoft Edge update

Er is een nieuwe versie van Microsoft Edge beschikbaar op alle Xbox-consoles. Deze update brengt je het beste van internet, met verbeterde web standaarden en een snelle, veilige en moderne browse-ervaring, rechtstreeks vanaf je console. Je zult ook genieten van een meer gestroomlijnde game-ervaring op al je ingelogde apparaten. Als een game een nieuw venster op Microsoft Edge opent voor hints of handleidingen, verzend je dat tabblad naar een ander aangemeld apparaat zodat je naadloos kunt blijven gamen op uw console.


Deze update wordt ook geleverd met muis- en synchronisatieondersteuning, zodat je jouw profielinstellingen gemakkelijk kunt beheren in Microsoft Edge op je Xbox-console. Je kunt nu dus zelfs Google Stadia en Steam PC games afspelen via je Xbox console! Nvidia blokkeert helaas nog steeds, bizar genoeg, de toegang tot zijn GeForce Now-streamingservice via Edge.

Xbox Cloud Gaming

Xbox Cloud Gaming (bèta) is nu beschikbaar via de Xbox-app op Windows-pc's voor Xbox Game Pass Ultimate-leden in 22 landen. Met cloud gaming kun je snel games spelen op je Windows 10-pc, iOS- en Android-apparaten - geen downloads vereist.

Xbox Remote Play

Als je Xbox Series X|S of Xbox One bezit, heb je toegang tot je console game-ervaringen op Windows 10-pc's via Xbox Remote-play met de Xbox-app. Met Remote-play kun je games van je Xbox Series X|S of een willekeurige generatie Xbox One op je Windows-pc via internet spelen. Het is in wezen een manier om je volledige console-ervaring op een ander scherm te spiegelen: blader en speel je volledige gamecatalogus, wijzig instellingen, communiceer met vrienden en meer.

Recente blogposts

Alles weergeven