top of page
  • Foto van schrijverJolina

De Xbox update van september

Bijna geruisloos deze keer (letterlijk en figuurlijk), is er een nieuwe Xbox update uitgerold, die voor veel gamers een verademing met zich mee zal brengen.


Ruisonderdrukking in partychat

Als je partychat gebruikt op je Xbox Series X|S-console, hoor je mogelijk minder ongewenste geluiden en onderbrekingen dan voorheen. Ruisonderdrukking helpt bij het verwijderen van geluiden zoals klikken op de gamepad, ademhaling en achtergrondgeluiden van je party.


Als je bepaalde soorten achtergrondgeluid, zoals muziek, in je party wilt behouden, kun je de ruisonderdrukking ook uitschakelen. Open gewoon de Guide, blader naar Party and chat en selecteer Options. Daar kunt u ruisonderdrukking (noise suppression) in- of uitschakelen.

Deze functie is vandaag gelanceerd op Xbox Series X|S en komt binnenkort naar meerdere apparaten.


Speel een game vanuit een gedeelde gameclip

Miljoenen Xbox-gamers delen gameclips en screenshots met hun vrienden door het delen van links, zoals dat eind vorig jaar werd uitgebracht. Nu kunnen de vrienden met wie je jouw gameclips en schermafbeeldingen deelt, niet alleen je opnames bekijken, ze kunnen ook meteen beginnen met spelen op hun apparaat met cloudgaming (Voor sommige games is Xbox Game Pass Ultimate vereist voor gamen in de cloud).

Dus de volgende keer dat een vriend een episch moment uit zijn favoriete game, zoals Forza Horizon 5, deelt, tik je gewoon op 'Play' en begin je direct met spelen in een browser, rechtstreeks vanuit hun clip.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page