• Jolina

Tips With Gold - 4 januari

Bijgewerkt op: 10 jan.

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Alien: Isolation

Als je van een spannende horrorgame houdt, dan zit je met Alien: Isolation aan het goede adres. De game speelt zich 15 jaar na de gebeurtenissen van Alien af en zit vol angstaanjagende momenten en dodelijk gevaar. De game is momenteel maar liefst 80% afgeprijsd in de Store. Er zijn daarnaast ook verschillende add-ons flink afgeprijsd.


Tip 2: Scribblenauts Showdown

Een game uit een compleet ander genre dan voor de mensen (zoals ik) die een angsthaas zijn en geen horrorgames aandurven... Het is Scribblenauts, in feeststijl! Gebruik je fantasie en neem het tegen elkaar op in de ultieme multiplayer-confrontatie. Ook deze game is op dit moment met 80% korting aan te schaffen in de Store.


Tip 3: Virginia

Als je houdt van aparte games waarin vooral het verhaal bijzonder is, dan is Virginia de moeite waard om eens te bekijken. In deze game ervaar je een onderzoek naar vermiste personen door de ogen van afgestudeerde FBI-agent Anne Tarver. Samen met je partner, ervaren onderzoeker Maria Halperin, ga je op reis naar het idyllische Burgess County en het afgelegen stadje Kingdom, Virginia, waar een jonge jongen is verdwenen en niemand lijkt te weten waarom. Virginia is 75% afgeprijsd in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven