top of page
  • Foto van schrijverJolina

Deze veranderingen brengt de Xbox update van maart

Vanaf 16 maart aanstaande wordt er weer een software update uitgerold voor de Xbox console en de Xbox app, onder andere om het systeem klaar te maken voor de release van de nieuwe Xbox Wireless Headset. Hieronder vind je de belangrijkste wijzigingen op een rij.


FPS Boost en Auto HDR

In februari kondigde Microsoft aan dat diverse backwards compatible titels verder geoptimaliseerd gaan worden door middel van de FPS Boost. Met de nieuwe update kun je zelf kiezen of je de FPS Boost en de Auto HDR functies wilt in- of uitschakelen.

Instellingen Xbox abonnementen

Het wordt makkelijker om je abonnementen te monitoren doordat er extra informatie beschikbaar komt, zoals de laatste keer dat je hebt verlengd, de volgende keer dat er een verlenging plaats vindt en de einddatum van je abonnement. Ook kun je hier gemakkelijk je betaalopties beheren.


Audio instellingen

De update laat je ook diverse audio settings finetunen, ter voorbereiding op de release van de nieuwe Xbox Wireless Headset. Zo kun je onder andere equalizer, bass boost, auto-mute sensitivity en mic monitoring aanpassen. Door de update is het ook mogelijk om de nieuwe headset automatisch en volledig wireless up to date te houden met nieuwe updates.

Achievements komen terug naar de App

Een select clubje is momenteel de Xbox App aan het uittesten waarin eindelijk weer plaats is voor de achievements. In de eerste update krijg je de mogelijkheid om een lijst met achievements te zien, de details van een achievement en krijg je de mogelijkheid om achievement meldingen aan te zetten. In de komende maanden worden nog meerdere functionaliteiten toegevoegd, zoals leaderboards.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page