top of page

Deze week dubbele beloningen en meer in Red Dead Online!

Hardcore Gun Rush deelt deze week dubbele beloningen uit

Plus bonussen voor het voltooien van A New Source of Employment-missies, Outlaw Pass Membership-beloningen en meer

2x RDO$ en XP op de Featured Series van deze week: Hardcore Gun Rush en Gun Rush Teams

De Featured Series van deze week is een hardcore-versie van Gun Rush en Gun Rush Teams; je neemt het op tegen je vijanden in een steeds kleiner wordende speelruimte zonder Ability Cards en zonder Tonics– je moet het doen met wat rondliggssende wapens, je reflexen en een beetje geluk.

Kom als winnaar uit de strijd en je ontvangt 50% korting op een hoed tot Rank 15. Maar of je nu wint of verliest, iedereen die deelneemt aan de Hardcore-versies van Gun Rush en Gun Rush Teams in de Featured Series verdient 2x RDO$ en XP.


A New Source of Employment-bonussen Let op inkomende telegrammen van je penvriend "J": bovenop de dubbele beloningen deze hele week, ontvang je ook een gratis schatkaart als je een A New Source of Employment-missie voltooit.

Beloningen voor Outlaw Pass nr. 5-leden en meer Alle Outlaw Pass No. 5-leden ontvangen deze week een beloning voor een gratis Role Outfit, Accessory of Emote, plus 5 Fast Travel Vouchers en 2000 Character XP.

Als je tussen nu en 26 april Red Dead Online speelt, ontvang je een beloning voor 3.000 Club XP, samen met 2 Miracle Tonics voor onderweg. Mocht je onverhoopt moeten verkassen - weet dat deze week alle kosten voor het opzetten van een kamp ook worden kwijtgescholden.

Kortingen Sla een voorraad essentiële zaken in voordat je eropuit trekt. De nieuwste deals zijn te vinden bij de lokale verkopers, en blader zéker even door de Wheeler, Rawson & Co. Catalogue:

  • 50% korting op alle Ammo

  • 50% korting op alle Provisions

  • 40% korting op alle Pistols en Revolvers

  • 40% korting op alle Off-Hand Holsters

  • 40% korting op alle Pamphlets

  • 40% korting op alle producten verkocht bij Wilderness Outfitters

  • 40% korting op alle Deluxe Campfire

  • 40% korting op alle Ponchos

Prime Gaming voordelen Red Dead Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account aan Prime Gaming verbinden, ontvangen de volgende beloningen:

  • Een gratis Bounty Hunter-licentie

  • De Trimmed Amethyst Bounty Wagon Livery

Bovendien krijgen spelers die voor 10 mei verbinding maken met Prime Gaming, een aanbieding voor een gratis Varmint Rifle, 30% korting op de Hunting Wagon en 50 gratis Trader Goods.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page