top of page
  • Jolina

Discord Voice beschikbaar op Xbox consoles

In juli werd al aangekondigd dat Microsoft de samenwerking met Discord was aangegaan om je audio ervaring te stroomlijnen, zodat je met al je vrienden rechtstreeks vanaf je Xbox kunt spelen. Vanaf vandaag is Discord Voice beschikbaar voor alle Xbox Series X|S en Xbox One consoles.

Met deze nieuwe update kun je rechtstreeks vanaf je console met iedereen op Discord praten via spraakkanalen of groepsgesprekken. Dit maakt het gemakkelijker om verbinding te maken met je vrienden, op mobiel, Xbox of pc. Je kunt ook zien wie er in gesprek is en wie er aan het woord is terwijl je op je console speelt. Je kunt ook het geluid aanpassen en schakelen tussen Discord Voice en Xbox game chat terwijl je geniet van al je favoriete games.

Ga naar de mobiele Discord app en koppel je Discord account aan je Xbox. Je moet deze stap ook doorlopen als je al eerder accounts hebt gekoppeld. Vervolgens kun je lid worden van elk Discord voice kanaal (uiteraard ben je van harte welkom in het Xbox Gaming kanaal!) of bellen en overbrengen naar je Xbox.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page