top of page
  • Foto van schrijverLeon

Dubbele beloningen in Red Dead Online

Iedereen op de frontier vervult een rol, of ze zich er nu bewust van zijn of niet. Iedereen hoort erbij, en deze week viert Red Dead Online doorzetters van alle rangen en standen. Iedereen die in totaal 5 Role Ranks omhooggaat in alle Roles, ontvangt 2.000 Character XP en 30% korting op een Established of Distinguished Role-item.

Alle spelers onder Rank 10 in welke rol dan ook krijgen 30% korting op een Novice of Promising Role-item van hun keuze. Degenen die Rank 20 hebben bereikt in alle vijf de rollen, krijgen 50% korting op een Established of Distinguished Role-item, plus een beloning voor 5.000 Character XP.

2X RDO$ en Role XP op alle Role-Specific Free Roam Events

Welke rol je ook gekozen hebt, houd een oogje in het zeil voor de Role Free Roam Events zoals Manhunt, Day of Reckoning, Salvage, Condor Egg, Trade Route, Wild Animal Tagging, en meer – stuk voor stuk betalen ze dubbele beloningen uit aan iedereen die langskomt, de hele week lang.

2X Role XP op alle Trader en Moonshine Sales

Het is een verkopersmarkt voor degenen die slim genoeg zijn om voorraden in te slaan: Trader Sell Missions geven dubbele Role XP - net als alle Moonshine Sales deze week.

Heeft je zaak een boost nodig? Alle Traders krijgen 2 beloningen voor 25 Trader Goods; alle Moonshiners krijgen 5 beloningen die ze kunnen inruilen voor Mash Refills.

Laat je isolement niet uitgroeien tot echte hutkoorts: Moonshiners met reislust kunnen tot en met 21 juni afzien van de kosten voor het verplaatsen van hun Moonshine Shack.

Kortingen

- Geef je onderneming een duwtje in de rug met 40% korting op alle Trader Wagons voor de komende zeven dagen; ondertussen bieden de Stables 40% korting op alle werkpaarden.

- Trek veilig de groene bossen en borrelende moerassen van de Bayou Nwa in - Harriet Davenport verkoopt het Wilderness Camp voor 40% korting op de winkelprijs.

- Alle Tonic Crafting Pamphlets zijn 40% afgeprijsd bij Fences in het hele land.

- Kleed je aan om alle weersomstandigheden te trotseren: de Wheeler, Rawson & Co. Catalogue geeft 30% korting op alle broeken, rokken en laarzen.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page