• Jolina

EA bespreekt strijdplan voor Battlefield 2042 Season 1

Met nog twee dagen te gaan tot de early access van Battlefield 2042 en minder dan 10 dagen tot de wereldwijde release van de game, is er informatie boven gekomen over de de post-launch plannen van EA. Dit wordt gedeeld op het Twitter account van Tom Henderson en de officiële website van Battlefield 2042.

EA geeft er het volgende statement voor de verwachtingen van de periode na release:


"We kiezen voor een nieuwe benadering van live-service met niet alleen een toewijding aan nieuwe content, maar met als doel de Battlefield-ervaring te verbeteren gedurende seizoenen die de wereld van Battlefield 2042 zullen blijven ontwikkelen.


In ons eerste jaar van live-service zullen we vier seizoenen leveren, met vier Battle Passes, vier nieuwe specialisten en nieuwe locaties, samen met meer nieuwe content. We zijn ook van plan updates aan Battlefield Portal te leveren die spelers meer manieren zullen bieden om nieuwe Battlefield-ervaringen te bouwen en met de wereld te delen.


Dat betekent dat je voor seizoen 1 een nieuwe Specialist, Battle Pass en Portal-content kunt verwachten, en misschien zelfs een aantal nieuwe bezienswaardigheden terwijl het verhaal van Battlefield 2042 zich blijft ontvouwen. Verwacht begin volgend jaar meer details.


Tijdens de lancering trappen we het voorseizoen ook af met wekelijkse missies en beloningen, tijdelijke modi, uitgelichte Creator Spotlights en ervaringen in Battlefield Portal, en meer!"

Na de release op 19 november, kunnen we dus begin 2022 meer nieuws verwachten over de verdere plannen rondom nieuwe content en updates. We kunnen in ieder geval snel met de drie hoofdelementen aan de gang: All Out Warfare, Hazard Zone en Portal.Recente blogposts

Alles weergeven