top of page
  • Jolina

EA en Motive Studio werken aan Iron Man game

EA heeft vandaag een toffe aankondiging gedaan. Het meldt op de eigen website dat er een samenwerking wordt aangegaan met Motive Studio voor de ontwikkeling van een Iron Man game.


"We zijn verheugd om samen te werken met het getalenteerde team van Motive Studio om hun originele visie van een van Marvel's belangrijkste, krachtigste en meest geliefde personages te brengen", aldus Bill Rosemann, Vice President en Creative Director bij Marvel Games. "Hun ervaring met zowel gevestigde entertainmentwerelden als spannende gameplay - gecombineerd met hun authentieke passie voor het gepantserde icoon - zal onze zoektocht voeden om een ​​liefdesbrief te bezorgen aan een legendarische held in de vorm van de ultieme Iron Man-videogame."

"Het is een eer en een voorrecht om de mogelijkheid te hebben om een ​​videogame te maken die is gebaseerd op een van de meest iconische superhelden in de entertainmentwereld van vandaag", zegt Olivier Proulx, Executive Producer. “We hebben een geweldige kans om een ​​nieuw en uniek verhaal te creëren dat we het onze kunnen noemen. Marvel moedigt ons aan om iets nieuws te creëren. We hebben veel vrijheid, wat zo boeiend is voor het team.”


De game bevindt zich momenteel in de pre-productiefase en we zullen meer updates krijgen naarmate we verder komen in de ontwikkeling. Dit is een spannende nieuwe samenwerking tussen Marvel en Electronic Arts, waarbij Iron Man de eerste van een aantal nieuwe games is.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page