• Leon

Een episch kwartaal voor Xbox in het vooruitzicht

Het is tot nu toe een geweldig jaar geweest voor het Xbox team en voor de fans. Xbox verwelkomden Bethesda in de familie, kondigden afgelopen juni veel games aan op de Xbox & Bethesda Games Showcase, en lanceerden Psychonauts 2 en Microsoft Flight Simulator, twee van de best beoordeelde titels van het jaar, in Xbox Game Pass. Vijfentwintig miljoen gamers hebben zich nu aangesloten in Sea of ​​​​Thieves. De gamer staat centraal in alles wat Xbox doet.

Vandaag, slechts enkele weken verwijderd van het 20-jarig jubileum van Xbox, dat in november zal plaatsvinden, begint Xbox met veel plezier aan een episch kwartaal met de komst van verschillende geweldige games in Xbox Game Pass op de dag dat ze worden uitgebracht:

• De Age of Empires serie maakt al 24 jaar deel uit van de gaming-erfenis van Microsoft en op 28 oktober wordt Age of Empires IV gelanceerd. Het realtime strategiespel zal vanaf de dag van release een nieuwe generatie ontmoeten, op Xbox Game Pass voor pc.

• Minecraft wordt op 2 november toegevoegd aan Xbox Game Pass voor pc, gevolgd door de nieuwe Minecraft Dungeons Seasonal Adventures in december en Caves & Cliffs: Part II later dit jaar.

• Op 9 november keert de belangrijkste racefranchise terug met Forza Horizon 5 en zijn open wereld naar Mexico in Xbox Game Pass. De grootste Forza Horizon ooit en winnaar van The Most Anticipated Game of E3 Award, Forza Horizon 5 wordt gelijktijdig gelanceerd op Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC, en Game Pass inclusief console, PC en Cloud Gaming (bèta).

• Microsoft Flight Simulator: Game of the Year edition wordt op 18 november gelanceerd als een gratis update voor bestaande spelers, inclusief Game Pass-leden, met vijf nieuwe vliegtuigen, acht nieuwe luchthavens, nieuwe Discovery Flights en tutorials, en veelgevraagde community-functies zoals DX12-ondersteuning. Microsoft Flight Simulator zal ook de spannende Reno Air Races uitbrengen, waarin de snelste motorsport ter wereld wordt gespeeld, die ook beschikbaar zal zijn op 18 november.

• De Master Chief keert op 8 december terug in Halo: Infinite. Dit is de Halo die Xbox 20 jaar geleden voor ogen hadden, die eindelijk tot leven kan komen en de grootste Halo ooit kan worden. Halo: Infinite zal beschikbaar zijn in Xbox Game Pass wanneer het wordt uitgebracht op Xbox One, Xbox Series X | S en pc. Xbox Game Pass Ultimate-leden ontvangen ook maandelijkse multiplayer bonussen als onderdeel van het Perks programma.

Recente blogposts

Alles weergeven