top of page
  • Foto van schrijverArne

Een nieuwe maand, een nieuwe update!

Een nieuwe maand, een nieuwe update! Zo zijn er nieuwe functies toegevoegd bij deze update zoals het uitzetten van het opstartgeluid van de Xbox en HDMI-CEC ondersteuning.


HDMI CEC CEC staat voor Consumer Electronics Control. In de nieuwe update is ondersteuning voor HDMI-CEC toegevoegd, wat betekent dat je vanaf nu ook je televisiegeluid kan bedienen via je Xbox console. Dit kan je doen door op je controller de Xbox-knop in te duwen en dan naar "audio & muziek" te gaan. Hier zie je nu ook het tv volume staan.

Opstart geluid We gaan verder met de mogelijkheid om het opstartgeluid uit te zetten. Dit kun je doen door de volgende stappen te volgen: Profiel & systeem > Instellingen > Algemeen > Volume & audio-uitgang > Extra opties en selecteer Opstartgeluiden dempen. Hierna staat het opstart geluid van de Xbox uit.

Kleine andere veranderingen Het is met de laatste update makkelijker gemaakt om je nieuwe Xbox in te stellen en de namen van de energiebesparing opties zijn veranderd.


Mobiele app De mobiele app krijgt ook nog een kleine handige update. Met deze update kan je nu in de app je Xbox game clips aanpassen om het perfecte filmpje te krijgen.

Home scherm En als allerlaatste is er op je home scherm een zoekbalk toegevoegd, zodat je makkelijker de store kan doorzoeken naar die nieuwe aanwinst. Laat ons in de reacties weten wat jij van deze update vindt!

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page