top of page
  • Foto van schrijverLeon

Elden Ring laat zich zien

ELDEN RING wordt gelanceerd op 21 januari 2022 voor de Xbox Series X|S en Xbox One. De game ondersteunt de Smart Delivery op Xbox-consoles.


Duik in een spannend avontuur en bepaal het lot van een enorme wereld vol intriges en kracht. Vecht tegen formidabele vijanden met de kenmerkende melee-gevechten van FromSoftware en ontdek een breed scala aan inventieve strategieën die mogelijk worden gemaakt door de open-ended action-RPG-gameplay van ELDEN RING.

Een nieuwe wereld vol fantastische verhalen en lore is geweven door Hidetaka Miyazaki, de maker van de invloedrijke en veelgeprezen videogameserie DARK SOULS; en George R.R. Martin – auteur van de bestverkochte fantasyserie van The New York Times, A Song of Ice and Fire. Spelers gaan op reis door een zorgvuldig handgemaakte wereld die druipt van bloed en bedrog, veroorzaakt door een verscheidenheid aan personages met hun eigen unieke motivaties om de voortgang van de speler te helpen of te belemmeren, tegenstanders met diepgaande achtergronden en angstaanjagende wezens. Tijdens hun avonturen kiezen spelers het lot van dit vervloekte land door de geheimen en mythen te ontrafelen.


Met een uitgestrekt en naadloos landschap met natuurlijke weersomstandigheden en het verloop van de dag, worden spelers volledig ondergedompeld in de wereld van ELDEN RING terwijl ze aan hun reis beginnen en hun eigen pad kiezen. Trek te voet of te paard, alleen of online met vrienden door grasvlaktes, verstikkende moerassen en weelderige bossen. Beklim kronkelende bergen, betreed adembenemende kastelen en wees getuige van andere plaatsen van grootsheid op een schaal die nog nooit eerder in een FromSoftware-titel is gezien. Met de rollenspel- en aanpassingsopties van ELDEN RING kunnen spelers hun eigen unieke speelstijl bepalen. Experimenteren wordt aangemoedigd met een breed scala aan wapens, magische vaardigheden en vaardigheden die over de hele wereld te vinden zijn; spelers worden verleid om voorheen onontgonnen progressiepaden te volgen.

ELDEN RING geeft spelers de mogelijkheid om hun eigen pad door zijn wereld uit te stippelen. Kies ervoor om halsoverkop de strijd aan te gaan met ontmoedigende vijanden of profiteer van de stealth- en vechtsystemen van de game om de overhand te krijgen. Het is aan de speler om te beslissen hoe hij omgaat met de vele uitdagingen die voor hem liggen.


"Met ELDEN RING hebben we al onze duistere fantasie- en actie-RPG-expertise, die we in de Dark Souls-serie hebben ontwikkeld, toegepast om een ​​gedurfde klassieke evolutie van het genre te creëren", aldus Hidetaka Miyazaki, directeur bij FromSoftware. "Wecreëerden een rijke wereld met een verbluffend gevoel voor schaal, gebaseerd op legendes die voor de game zijn geschreven door George RR Martin. ELDEN RING is een wereld vol mysterie en gevaar, klaar om verkend en ontdekt te worden; een drama waarin verschillende personages pronken met hun eigen mystiek en bijbedoelingen. We hopen van harte dat je het leuk vindt om het zelf te ervaren.”

“Ik ben erg blij en opgewonden om de releasedatum aan te kondigen van ELDEN RING, een nieuwe game gemaakt door de heer Miyazaki en de heer George R.R. Martin, twee makers die ik echt bewonder en gepassioneerde fans over de hele wereld hebben. Ik ben heel blij en opgewonden dat ik je erover kan vertellen.” voegde Yasuo Miyakawa, President & CEO, BANDAI NAMCO Entertainment Inc. er aan toe.


“We zullen ELDEN RING niet alleen als een spel blijven ontwikkelen, maar ook op een aantal andere gebieden om het wereldbeeld en de charme van deze titel aan onze fans over de hele wereld te bieden. We kijken uit naar uw voortdurende steun.”


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page