• Leon

EPOS Sennheiser en esports team Sprout slaan handen ineen

Sprout is verheugd om EPOS, de onbetwiste pionier op het gebied van high-end audio-oplossingen en innovatieve technologie, te verwelkomen als hun officiële audio partner. Sprout kijkt er samen met EPOS naar uit om de game ervaring van spelers naar een hoger niveau te tillen door middel van de kracht van audio.


EPOS heeft al naam gemaakt in esports. Niet verwonderlijk, want EPOS werd opgericht met een missie om het menselijk potentieel te ontketenen door de audio-ervaring te perfectioneren en innovatieve ontwerpen te leveren met hun volledige productportfolio van audio-oplossingen. EPOS producten bieden superieure audiotechnologie voor alle gamers. EPOS levert uitstekende producten van ongeëvenaarde kwaliteit die perfect passen bij het hoogste niveau van competitieve esports.

Sprout heeft al een zeer succesvolle eerste helft van 2021 achter de rug, met het winnen van het Duitse kampioenschap, zegevieren op de Unites Pro Series en de gouden medaille pakken op het European Development Championship.


We zijn klaar voor de volgende stap en kijken uit naar een geweldig seizoen waarin Sprout en EPOS het volgende niveau van GrowSprout na streven.

"Met EPOS hebben we de perfecte partner om aan de auditieve eisen van een professioneel esports team te voldoen. We willen onze spelers de best mogelijke oplossing bieden om hun volledige potentieel te benutten. Nu kunnen we dit ondersteunen met innovatieve producten", aldus Sven Thomas, Executive Manager van Sprout.


"We zijn blij om als officiële audio partner onze krachten te bundelen met Sprout. We zetten het volledige potentieel van onze uitzonderlijke engineering, technologie en productportfolio in voor het team. Door totale immersie en ongeëvenaarde nauwkeurigheid in audio en communicatie, tilt EPOS Sprout naar het volgende niveau van competitieve gameplay. We kijken ernaar uit om samen met Sprout verder te bouwen aan het ongelooflijke succes tot nu toe", aldus Steven Smith, VP Global Sales, Gaming, EPOS.

Recente blogposts

Alles weergeven