• Jolina

F1 Manager 2022 aangekondigd

Frontier Developments plc heeft F1® Manager 2022 onthuld, hun belangrijkste nieuwe managementsimulatiegame die deze zomer uitkomt. Na een begin 2020 ondertekende licentieovereenkomst met F1®, creëert Frontier een grote nieuwe gamefranchise om deel te nemen aan een succesvolle portfolio met Elite Dangerous, Planet Coaster, Jurassic World Evolution 1 & 2 en Planet Zoo.


De F1® Manager-franchise wordt Frontier's eerste poging tot een jaarlijkse sportlicentie, als onderdeel van een langetermijn-overeenkomst met meerdere titels met F1®. F1® Manager 2022 wordt in de zomer van 2022 gelanceerd op Xbox Series X|S en Xbox One.

Kruip in de huid van een teambaas en leid je coureurs, ingenieurs en fans naar de overwinning in het 2022 FIA Formula 1 ® Drivers' World Championship en FIA Formula 1 ® Constructors' World Championship. Met ongeëvenaarde authenticiteit en presentatie van uitzendkwaliteit, levert F1® Manager 2022 een uitdagende ervaring voor zowel nieuwe als die-hard F1®-fans, terwijl het de fijne kneepjes van 's werelds meest prestigieuze racemerk laat zien.


Ross Brawn, Managing Director - Motorsports, Formula 1®, zei: "Het is geweldig om te zien hoe F1 Manager 2022 vorm krijgt en voor mensen om deze opwindende titel tot leven te zien komen. Ik weet uit persoonlijke ervaring dat het leiden van een team uitdagend kan zijn, maar zeker de moeite waard. De F1 Manager-franchise is een geweldige kans voor fans om zichzelf in de schoenen te schuiven van een teambaas en dat zelf ook eens te ervaren. Ik ben ervan overtuigd dat Frontier, met hun eigen succesvolle staat van dienst in managementgaming, een plezierige en boeiende ervaring zal bieden voor fans.

De eerste inzending in deze spannende reeks games nodigt spelers en F1®-fans uit om elk aspect van het leiden van een team naar de overwinning, het upgraden van auto's en racefaciliteiten, het inhuren van coureurs en ingenieurs, het balanceren van budgetten en de eisen van de coureurs, allemaal voor het raceweekend begint in versnelling. Zodra de race van start gaat, blijf kalm onder druk en neem cruciale beslissingen terwijl je je team naar de overwinning leidt.


Game Director Andy Fletcher: "Er is nooit een beter moment geweest om een ​​Formule 1-fan te zijn, en we zijn verheugd om F1-fans een nieuwe manier te bieden om zich onder te dompelen in het grootste racespektakel ter wereld. F1 Manager 2022 zal zowel nieuwe als langdurige fans een ervaring bieden die even authentiek als opwindend is. Onze toewijding aan de steeds veranderende wereld van de Formule 1 zal een sterke basis leggen voor een lange en speciale serie die in de loop van de tijd zal evolueren."

Frontier CEO en oprichter, David Braben, zei: "We zijn verheugd om samen te werken met het geweldige team van de Formule 1. We hebben nauw met hen samengewerkt om een ​​echt authentieke ervaring te bieden, en ze hebben ons uitgebreide toegang gegeven tot alle aspecten van de sport om ons in staat te stellen dit te doen. We denken dat dit het begin is van iets speciaals - we kijken ernaar uit om F1 Manager 2022 in de zomer van 2022 naar spelers te brengen."


F1® Manager 2022 wordt in de zomer van 2022 gelanceerd op Xbox Series X|S en Xbox One.


Recente blogposts

Alles weergeven