• Leon

Fallout 76 krijgt Inventory update

De Inventory Update, die vandaag is uitgebracht voor Fallout 76, luidt een nieuw jaar in voor de steeds groter wordende online RPG met nieuwe content, verbeteringen, fixes, community-verzoeken en nog veel meer.


De Inventory Update behandelt één van de meest voorkomende verzoeken van de community, met als hoogtepunt een verhoging van 50% voor de spelersstash tot een maximum van 1.200 pond. Spelers kunnen het naar hartenlust vullen met uitrusting, junk en al het andere dat ze tegenkomen in de Wasteland.

De Inventory Update bevat ook UI-verbeteringen en updates voor de Pip-Boy. Er zijn drie nieuwe tabbladen toegevoegd aan het Pip-Boy Inventory-menu: ‘New’, 'Armor' en 'Food/drinks'. - New - Dit tabblad houdt alle items bij die spelers verzamelen tijdens een spelsessie, gesorteerd van nieuw naar oud.

- Armor - Armor krijgt een eigen tab, zodat spelers hun uitrusting gescheiden kunnen houden van hun andere kleding.

- Food/drinks - Eten en drinken zijn nu opgesplitst van ‘Aid’ naar hun eigen Pip-Boy Inventory-tabblad. Chems en serums blijven in ‘Aid’.


Vanaf nu, wanneer spelers een stapelbaar item in hun inventory selecteren, zullen de itemdetails in de Pip-Boy laten zien hoeveel totaalgewicht die stapel verbruikt. Door deze verandering kunnen spelers snel en gemakkelijk zien wat er in hun inventaris een aanzienlijk draaggewicht in beslag neemt.


De tooltip bij het bekijken van de automaten van een andere speler op de kaart toont nu het aantal legendarische wapens en bepantsering met 1, 2 en 3 sterren die de speler verkoopt. Bovendien worden er geen lege categorieën meer weergegeven. Om alvast vooruit te kijken keren het favoriete Fasnacht-evenement en een nieuw Valentijnsdag-thema-evenement terug in februari.Recente blogposts

Alles weergeven