top of page
  • Foto van schrijverLeon

Fallout 76 krijgt update met Fallout Worlds

Fallout Worlds, dat vandaag beschikbaar is voor Fallout 76, biedt spelers de tools en flexibiliteit om Appalachia te creëren, aan te passen en te verkennen als nooit tevoren. Fallout Worlds introduceert twee nieuwe modi: Custom Worlds voor Fallout 1st members en Public Worlds ontworpen door Bethesda Game Studios, die beschikbaar zijn voor alle Fallout 76 spelers.

Met Custom Worlds, beschikbaar voor alle Fallout 1st members en maximaal zeven van hun uitgenodigde vrienden, hebben spelers toegang tot een waslijst aan gameplay-instellingen en modifiers om Appalachia helemaal naar hun hand te zetten. Verander alles, van gevechtsregels en C.A.M.P.-restricties tot weereffecten en unieke visuele filters. Een klein voorbeeld van deze instellingen zijn:

  • Proximity Spawner - Laat wezens om je heen spawnen tijdens het spelen

  • Happy Builder - Bouw platforms en structuren in anders ontoegankelijke gebieden en verander de hoogtelimiet van nederzettingen

  • Onbeperkte munitie - Combineer onbeperkte munitie en niet herladen voor een eindeloze stroom van vernietiging

  • Weerseffectenregelaar - Controleer de omgeving door mist, nucleaire straling of zelfs Quantum Storms in te schakelen

  • Gepersonaliseerde gameplay - Wijzig PVP-regels en moeilijkheidsinstellingen

  • Zwaartekracht instellingen - Activeer ragdoll physics, schakel verschillende springhoogtes in en schakel valschade uit

Alle Fallout 76-spelers kunnen gratis kennismaken met Public Worlds. Public Worlds zijn samengesteld en met de hand gemaakt door het team van Bethesda Game Studios, en laten een stukje zien van de mogelijkheden en ervaringen die worden aangedreven door de verschillende aanpassingsmogelijkheden binnen Custom Worlds. Public Worlds zullen voor alle spelers beschikbaar zijn als een roterende reeks unieke Fallout Worlds met een eigen thema, die elk een nieuwe combinatie van instellingen uit de Custom Worlds laten zien. Of je nu in Public Worlds of Custom Worlds speelt, spelers importeren hun personage vanuit Adventure Mode. De progressie in Custom Worlds of Public Worlds blijft gescheiden van de Adventure-modus. Ook is er vandaag voor alle spelers een gloednieuw seizoen beschikbaar, The Unstoppables vs. The Diabolicals, met een nieuw seizoensprogressiebord met heel veel beloningen om te verdienen.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page