• Leon

FAR: Changing Tides aangekondigd door Okomotive

FAR: Changing Tides verwisselt zandduinen voor zeegolven en breidt de onherbergzame wereld uit die is gecreëerd door ontwikkelaars, Okomotive, in hun meermaals bekroonde debuuttitel, FAR: Lone Sails. Spelers besturen Toe, een held die gevangen zit in een verdronken landschap met weinig overlevingskansen. Bij het vinden van een verlaten schip, zal de reis naar veiligheid spelers over de horizon voeren in een wanhopige zoektocht naar vrijheid terwijl Toe antwoorden zoekt over wat er met hun huis is gebeurd.

Okomotive Lead Designer en mede-oprichter, Don Schmocker, zei: "De ontvangst van FAR: Lone Sails was nederig, om te weten dat mensen dezelfde passie voelden als wij over die wereld, inspireerde ons om erop voort te bouwen met Changing Tides. We wisten dat we een ander, maar complementair verhaal wilden vertellen, een verhaal dat de fans bekend zou zijn, maar fris en opwindend."


Met dezelfde boeiende kunststijl, meditatieve side-scrolling-gameplay en beklijvende soundtrack van componist Joel Schoch als FAR: Lone Sails, zal de volgende toegang tot de wereld gecreëerd door Okomotive fans een nieuwe ervaring bieden terwijl ze de volle zee bevaren en de diepste oceaanbodems, later dit jaar.

Frontier's Head of Publishing, Zac Antonaci, zei: "Het ondertekenen van Okomotive bij Foundry was een geweldig moment voor het team hier, omdat er een enorme hoeveelheid liefde is voor FAR: Lone Sails in de studio. Wat Don en de rest van de ontwikkelaars hebben gemaakt met Changing Tides is een fantastische voortzetting van hun merk en we zijn verheugd om betrokken te zijn om dit naar fans te brengen, gebruikmakend van Frontier's erfenis als ontwikkelaar en uitgever


FAR: Changing Tides lanceert eind dit jaar voor Xbox Series X|S en Xbox One.


Recente blogposts

Alles weergeven