top of page
  • Foto van schrijverJolina

Far Cry 6 game onthulling aanstaande

Far Cry 6, het nieuwste deel in de Far Cry-franchise, onthult op 28 mei om 18:30 uur de eerste gameplaybeelden via Twitch en YouTube.

In Far Cry 6 gaan spelers op Yara, een tropisch paradijs dat stil heeft gestaan in de tijd, een moderne guerrillarevolutie ervaren om een dictator ten val te brengen. President Anton Castillo, vertolkt door Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad), belooft zijn land in haar oude glorie te herstellen terwijl hij zijn zoon Diego, vertolkt door Anthony Gonzalez (Coco), klaarstoomt om hem op te volgen. Het land is echter verdeeld en spelers gaan als een mannelijke of vrouwelijke Dani Rojas, een local, de strijd aan met Anton Castillo en zijn leger.


Als Dani worden spelers langzaam een guerrillastrijder en moeten ze het eiland verkennen, van de uitgestrekte jungles tot de hoofdstad Esperanza, op zoek naar bondgenoten. Tijdens die reis maken spelers gebruik maken van een arsenaal aan nieuwe, unieke wapens, voertuigen en Fangs For Hire, zoals Chorizo, de schattigste hond op wielen.

Far Cry 6 is eind dit jaar verkrijgbaar voor Xbox Series X en Xbox One.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page